eBay fund #49 Home edition

The Body Shop Ultimate pakkekalender 2014 del 2

thebodyshoptheultimatepakkekalender2014indhold_zps52b4b06aLidt forsinket indlæg, men jeg har siddet på Uni det meste af sidste uge (blev færdig kl. 2 lørdag nat!). Jeg har nu brugt weekenden computerfri – meget tiltrængt, men at tænde computeren op til 121 e-mails, 4 opgaver og en webshop der skal drives, var ikke den bedste start på juleferien! Haha.

Da jeg gerne vil ind i the Body Shop i dag, og bytte noget af indholdet jeg har fået (fordelen ved den store the body Shop julekalender), må jeg hellere vise indholdet fra de sidste dage.

 • Aloe Soothing Day Cream, 15 ml
 • Moringa Beautifying Oil (dry oil for body, face & hair), 100 ml
 • Body Butter Beurre Corporel, 50 ml
 • Wild Rose Hand Cream SPF 15, 100 ml
 • Peppermint Cooling Foot Lotion, 60 ml
 • Atlas Mountain Rose Shower Gel, 60 ml
 • Vitamin E Cream Cleanser, 60 ml
 • Vitamn E Sink-in Moisture Mask og Vitamin C Microdermabrasion Mask

Jeg har 7 ting jeg gerne vil bytte indtil videre. Det kan godt virke af lidt meget, men var noget jeg var forberedt på. Fordelen ved ultimate kalenderen, er at du kan frit bytte indholdet til andre vare af samme værdi, så hvis du bytter alt, har du for ca. 2300kr vare.  3 af tingene har jeg allerede fra en tidligere the Body Shop julekalender, 2 af produkterne skal bytten til  en anden duft, og så kan jeg desværre ikke så godt tåle shower gel med parfume (Atlas Mountain Rose dufter ellers fantastisk!), så hellere nyde at jeg kan bytte den til andre valgfrie vare i butikken!

 

2 kommentarer

 • Rikke Marie

  Jeg har selv den grønne kalender – og jeg har indtil videre en ting jeg gerne vil have byttet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh jeg elsker Vitamin E serien fra Body Shop!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #49 Home edition