eBay fund #45 - Til drengerøven

Min oplevelse med Baby Foot fra eBay

_12_zps50593a4bJeg skåner jer fra billeder, under dette post, men vil fortælle om min mindre heldigvis oplevelse af baby foot fra eBay… Jeg tror ikke, det har haft betydning at det var en eBay udgave, da jeg inden da hørte et interview med en fodterapeut kort fortalte, hvilke skader den populære fodmaske kunne give….

Til dem der ikke kender Baby Foot
Baby Foot er en fodmaske, hvor masken stimulere til at afstøde døde og tørre hudceller, uden brug af fodfile. Efter 7 dage begynder huden at skalle af og efter 14 dage skulle du have skønne babybløde fødder. Efter ca. 3 måneder kan man bruge den igen, efter behov.

Planen var at de skulle bruges i min kærestes pakkekalender. Han fægter, og hans fødder er plaget af hård hud udsatte steder. Jeg læste så at Baby Foot sokkerne var meget små, og kunne hurtigt regne ud at hans mandefod, størrelse 46, nok ikke kunne passe. Trods fodterapeutens ord i baghovedet, prøvede jeg dem en dag hvor jeg var alene hjemme i ført ansigtsmaske, hårkur og i gang med neglepleje…. Og så skulle fødderne jo også have en tur!

Inden jeg begyndte, vaskede jeg mine fødder grundsigt, kom sokkerne på og lod dem sidde så lang tid brugsanvisningen skrev, efterfølgende vaskede jeg dem igen… Jeg havde tænkt over det med de først begynder at skalle efter 7 dage, men ingen steder havde jeg læst i tiden inden… Den var for mig forfærdelig! Jeg synes huden var ekstrem stram og plastikagtig, føles helt forkert at røre ved og virkelig ubehageligt når jeg strakte foden, men ikke klamt.. Jeg glædende mig til ’mareriditet’ med at huden ville skalle af, ville begynde..

Skuffelsen var stor, efter 7 dage, da den ikke skallede i de store flager jeg havde set på google, og jeg kunne se det blev en lang proces… Hvor lang? Det der skulle tage en lille uge, tog 6-7 uger.. Der nåde endda at komme hår hud før den gamle var faldet af! Meget spild af tid, og ikke pengene eller tiden værd. Så vil jeg bare holde mig til Matas Fod og Hælkur i fremtiden <3

7 kommentarer

 • Patricia

  Hej smukke :*

  Hvis man vil have nogle af de sokker der virker og bruge pengene på dem, så virker dem fra Bilka altså (jeg kan ikke huske mærket – men ca. Det samme som dem der laver plastre). En behandling koster godt nok 175kr men huden falder af i kæmpe flager og er møg blød efterfølgende!

  Jeg er spændt på de ebay sokker jeg selv har liggende, nu du havde den oplevelse med dem her -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Tak for tippet Pat <3
   Jeg tror dog der går laaaang tid før jeg vil prøve igen (hvis!), synes det var alt for lang tid at have klamme fødder sidst. 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt der ikke skete “mere”, jeg sad med et rædselsbillede på nethinden af fødder der blødte og ætsede af! :sweat_smile:

  /Frida
  http://www.fridaspeach.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg har brugt/bruger dem der hedder Baby Feet ( købt i Matas ) og de virker.
  En gang havde jeg glemt jeg havde brugt dem og der var omtrent gået en uge. Jeg tog med min datter i soppebassiner i Fælledparken og soppede med min datter. Pludselig skete det der skulle ske, men jo bare ikke lige her. Huden under mine fødder hang under fødderne på mig, jeg måtte gå hen lidt afsides og kører den løse hud af på græsplænen. Jeg håber stadigvæk ingen så det.
  Så jeg kan til enhver tid anbefale dem, men man skal lige tage et fodbad inden, holde tørre/stramme fødder ud en små 2-7 dage og så bliver de også som lovet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Synes bare de er så dyre! 😮 Men må tage mig sammen og prøve en dag. Fandt så også ud af, at den slags peeling ikke ligefrem er det sundeste for fødderne, så efter jeg bare bruger en fed creme og Loofah ansigtssvampe – som jeg nu bruger som fodsvamp, har huden på mine fødder været rigtig lækker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   De er SÅ dyre, men jeg prøver at samligne det med hvad det ville koste at gå til en autoriseret.
   Jeg var til en engang, som fortalte at man ikke må slibe sin fødder ( fødfil osv) pga det skaber friktion og det skaber et signal til huden om at genskabe ny hud og så er det hård hud opstår. Det er også det der sker med et par sko og lign, der sidder og skaber friktion eller stød på hælen efter et par klip klapper 😊 Jeg fik hele forklaringen.
   Nå lang historie, så ser jeg det her som den bedste læsning der ikke skaber friktion.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #45 - Til drengerøven