Indholdet i the Body Shop pakkekalendere

Oktobers skønhedsfavoritter

oktoberfavoritter_zps161dbf9bEfteråret er virkelig kommet hjem til mig, med lange mørke aftener med tændte sterinlys, der næsten forurenerhele lejligheden, masservarm kakao og TV-serier under varme tæpper. Jeg er ikke glad for mørket, og mit humør bliver VIRKELIG påvirket at det triste vejr.. Jeg kan hurtigt blive en kælling på de triste dage! Det betyder i år nye alternative produkter, der også skal eksperimenteres i skønhedspleje, og andre favoritter jeg klart kan anbefale.

Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve aromaterapi. Nu er jeg så småt kommet i gang, og specielt Vitacost, 100 % pure lavender oil er lidt af en life saver for tiden! Lavendelolien er den æteriske oliere der er mest all-around. Den kan bruges sammen med olier, balsam og jeg ved ikke hvad, eller som jeg har brugt den til på det sidste; i en olielampe. Som sagt er den all-around og lavendel har rigtig mange egenskaber. Lige nu bruger jeg den mod nogle af de indre tilstande som træthed, stress, dårlig humør og hovedpine. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at bruge den med skønhedsmæssige formål, men lige nu skal jeg havde det indeni på plads igen.

En god deodorant skal ikke undervurderes, det er sådan en kedelig ting at skrive om og købe, men mangler du eller er den du har, dårlig – fylder det RIGTGI MEGET i ens dag! Rexona Invisble Black + White Diamond er en virkelig god deodorant til min ultra sarte hud under armene. Efter Fitnessworld er åbent overfor mit kollegie, har jeg trænet noget mere end jeg plejer, og det kræver sin deodorant når man træner og kampsveder! For slet ikke at nævne jeg ikke har oplevet de ulækre gule pletter på mit træningstøj.

Min everytime favorit øjenskygge er altid Handwritten fra MAC, den har en fantastisk varm mørk brun farve, og så er den mat! Endelig har jeg begyndt at bruge lidt øjenskygge til hverdag igen, som jeg ellers ikke rigtigt er mig. Matte øjenskygger er mine favoritter, men desværre synes jeg, det er svært at få fat i nogle af god kvalitet. Handwritten er bare perfekt til globelinje og og yderst øjenkrog. Den er som de fleste MAC øjenskygger godt pigmenteret, og nem at arbejde med. Det her er ægte kærlighed!

Kender I det at bruge et produkt forkert? Det gjorte jeg med Angel en Provence Helichrysum Wakening Hydration Cream (Sikke et navn, ikke?!), og jeg hadede den virkelig! Troede det var en hårkur til at starte med, men fandt så ud af, det var en økologisk leave-in balsam… Nu elsker jeg og mine hårspidser den, og bruger den efter hvert bad. Den dufter lidt skarpt, må næsten være af helichrysum (evighedsblomsten), den giver mig assiasitioner til en kvinde, der er fremme i skoene og som vil tages alvorligt. Den blev desuden nomineret til årets hårplejeprodukt (professionel) ved Danish Beauty Award 2014.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Indholdet i the Body Shop pakkekalendere