eBay fund #39 – efterår

Yves Rocher Hair Repair Oil – hårolien uden silikone – OG 50 kr rabatkode

yvesrocherreparatiopnrepairhairrepairoilharingrolieudensilikonebedstitestanmeldelse_zps11ab25e3Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Jeg er blevet glad for Yves Rochers produkter, og er så glad for at jeg tog mig sammen og bestilte for det tidligere postordrefirma (det er stadig en mulighed). Jeg har skrevet om flere af deres lækre produkter, men har da ikke skrevet om Hair Repair Oil’en i et indlæg for sig selv
– og det fortjener den.

Hvad er jeg så vild med?
Den dufter helt fantastisk, den gør mit hår blødt og skinnende, indeholder lækre ingredienser og den er billig – meget billig.

Yves Rocher Hair Repair Oil er beregnet til brug som en hårkur der skal sidde i håret i 10 min før badet, men jeg bruger den nu oftest i det fugtige eller tørre hår, og synes det fungere fantastisk. Jeg begyndte at bruge den i maj måned, kort efter jeg blev klippet sidst. – og jeg er først begyndt at opdage de første små spaltninger i håret nu, som jeg ellers oplever kort efter en klipning med mit føntørre og glattejern forbrug.

Uden silikone
Når den kan bruges som en hårkur, kommer fordelen (for mig) at den er uden silikone, da mit hår bliver fladt og kedeligt når jeg får silikone i hovedbunden.
Med de naturlige olier og E-vitaminet i Hair Repair Oil plejer jeg hårbunden og længderne samtidig, uden nogle irriterende eftervirkninger.

Og en sidste ting, er flasken ikke sød? Jeg er ret vild med den lille buttede flakse og det fine låg.

Hvor kan den købes, og noget med en rabat?
Den er lige nu på tilbud til 75 kr (normalpris 119 kr) på Yves Rocher. Lige nu har Yves Rocher en rabatkode der giver 50 kr i rabat, hvis du handler for 250 kr.
Koden er FALL50

Ingredienser:
Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Ethylhexyl Cocoate, Brassica Campestris (rapeseed) Seed Oil, Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocopherol, Oleth-10

2 kommentarer

 • Lou

  Den lyder god, men hvordan er duften?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er virkelig svært for mig at definere. Men den dufter sødt og ‘naturligt’ hvis du forstår?
   Hmm.. Jeg tror i hvert fald der er lidt lyse træsoter og måske en smule amber.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #39 – efterår