10 % på Nars, Benefit og Aveda (+ yderligere 10 % for de hurtige!)

eBay køb: Facial cleansing brush

ebayfacebrushansigtsboslashrstetestbilligflerehoveder_zps92d7e085

Vil lige dele et eBay køb med jer. Jeg har en Clarisonic højt på ønskelisten, men jeg er meget i tvivl om hvorvidt om den er pengene værd – vil jeg få den brugt nok, eller netop denne fordi den er creme de la creme indenfor ansigtsvbørster? – For ærligt, det er mange penge for en elektrisk ansigtsbørste, hvor du skal skifte børstehovedet fra tid til anden af hygiejniske årsager – et børstehoved til 190 kr.

Så har jeg i måneder haft denne eBay facial cleansing brush på min watch liste i måneder, og da min veninde havde købt og modtaget sin, ville jeg også.. Nu kan jeg ikke sammenligne den med Clarisonic (udover pris og design), men jeg har arbejdet med andre facial cleansing brush da jeg var under med min kosmetiker uddannelse.

eBay børsten kommer med 5 hoveder:

Nylonbørste hoved – Forholdsvise bløde børstehår der fungerer til normal og fedtet hud til at rense og eksfolering.
Sandpapir hoved – Hoved til at slibe huden, vil IKKE anbefale, da det kan ødelægge huden meget fordi den stresser og er for hård ved huden.
Blød latex svamp – Bruges til rengøring og massage af ansigtet.
Massage ruller – Massage ruller med 4 roterende bolde, der hjælper på at stimulere blodcirkulationen.
Kompakt latex makeup svamp – Bruges til massage omkring øjne og kinder.

Børsten har et ergonomisk greb der er nem at holde ved og vejer ikke særlig meget, den har to hastigheder hvor den lave er til afrensning og massage og den høje er beregnet til exfolering og massage. Jeg skifter lidt imellem de to trin. Nylonbørstehovedet er meget hård i forhold til andre ansigtsbørsters hoveder, og der er en god grund, da den er meget hård for huden, hvis du ikke passer på, og nytter ikke noget, at den skader mere end den gør gavn, så det handler om at være forsigtig og ikke overbruge den. Noget andet hvor denne børste adskiller sig meget fra andre facial cleaners på markedet, er at eBay børsten er batteridrevet, hvor de fleste andre på markedet skal oplades. Den kan af samme grund ikke komme med under bruseren, som nogle af de andre børster på markedet kan, men er det også nødvendigt? – Ikke for mit vedkommende. Noget andet er udseenet, den er ikke særlig lækker i designet, hvilket jo heldigvis er en smagssag, for fx en Clarisonic er bare noget mere lækre at se på og have stående fremme, end en eBay face brush, men pris forskellen er også til at føle på.

Fx kan du udskifte hele din eBay facial cleansing brush (med flere hoveder) mange gange for de penge en Clarisonic koster (mellem 1095 – 1695 kr), for slet ikke af snakke om de ekstra Clarisonic hoveder der skal skiftes regelmæssigt med en start fra 190 kr. Jeg er ret stram for hygiejne af svampe, pensler og børster, når det er meningen at de skal bruges som redskaber til en pænere hud – ikke give urenheder og andre hudproblemer, så giver ingen mening for mig at købe sådan en dyr børste, hvis jeg alligevel ikke føler jeg vil betale 190 kr hver 3. måned… Men Clarisonic er nu lækker at se på!

Hvis du tænker Clarisonics priser er for høje, og kan du sagtens nøjes med at bruge en ansigtsbørste udenfor bruseren, er alternativet fra eBay ganske god – og så kun omkring 25 kr inkl. 5 hoveder.

7 kommentarer

 • Louise

  Hej Malene

  Står selv og overvejer at bestille denne hjem fra ebay, da jeg heller ikke har penge i budgettet til de helt dyre af slagsen (desværre). Har dog lige et par spørgsmål:

  – Passer danske batterier fint i den og hvilke skal bruges?
  – Gør den et godt stykke arbejde?
  – Er du tilfreds med din, og hvordan føles den at arbejde med?

  Håber du vil svare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Åååh, elsker overspringshandlinger (er i gang med at læse).
   – Det er helt almindelig aa batterier der skal bruges, så danske virker fint (den kommer i øvrigt uden batterier)
   – Den gør et fint arbejde, altså, jeg har det også sådan (hvor det virkelig undre jeg vil have den dyre), at den skal jo bare drege rundt, og det vigtigeste er at børstehovedet ikke er for hårdt, er det ikke, men vil ikke anbefale den til sart hud – og alt med måde! Jeg ville ikke bruge den hver dag, da det exfolerer for meget.
   – Jeg virkelig tilfreds, og en af mine bedste køb i år, og når der skal skiftes hoved, kan jeg få en helt ny – inkl. 5 forskellige hoveder.

   Håber det hjalp.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet – det lyder jo helt vildt. Jeg har længe gået og overvejet en Clarisonic, men jeg er bange for, at jeg faktisk ikke kommer til at bruge den regelmæssigt. Og så bliver det altså lidt for dyrt (ej ok, det er sgu lidt for dyrt om jeg kommer til at bruge den eller ej!). Så altså, tusind tak for et fantastisk billigt tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej,
  Jeg har lige modtaget mit ebay køb og jeg glæder mig til at bruge den.
  Hvor længe vil du mene børsten holder? Hvis den bruges et par gange om ugen?
  Kh

  Tak for dit tip. God weekend. Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Malene.
  Jeg vil lige høre. Hvordan finder ud af forskellen på den blød latex svamp og kompakt latex makeup svamp, da de ligner meget hinanden ?
  Og hvordan bruges den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Hej Krisitina
   Har du den? Den kompakte latex svamp minder om alm. makeupsvampe, og den bløde latex svamp er mere… svampet? (kan ikke lige beskrive den nærmere uden at have den foran mig). Hvordan bruges den? Altså børsten generelt eller? 🙂

   Malene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

10 % på Nars, Benefit og Aveda (+ yderligere 10 % for de hurtige!)