eBay køb: Facial cleansing brush

De bedste og nemmeste Nutella cookies

nemmestenutellacookies_zps35d12a77

nemmestenutellacookiesnamnam_zpsf78813c1Jeg er atypisk, jeg kan ikke lide Nutella, men alle mulige billigere alternativer, falder bedre i min smag – jeg synes Nutella smager for sødt, tror jeg…

Jeg ved det faktisk ikke. Men faktum er at jeg fik foræret et kæmpe glas Nutella, og efter et par prøve rugbrødsmadder måtte jeg opgive, og finde på et alternativ.
Jeg købte endda Den Store Nutella bog, men fandt ikke noget der faldt i min smag. Så jeg  søgte på nettet frem og tilbage og sammensatte en opskrift med inspiration fra 2 amerikanske opskrifter som skulle være nemt og lige til.

Ingredienser (kan nemt ganges op) ca. 12 små Nutella cookies:
1 dl mel
1 dl havregryn
1 æg
1½ dl Nutella
¼ tsk bagepulver

Alle ingredienserne blandes sammen til  en ensartet masse. Klat ca. 12 klatter ud på en bageplade med bagrpapir med to teskeer. Bages i varmluftovnen ved 175 grader i ca. 7 min, og lad dem derefter køles af på risten, før de puttes i en lufttæt beholder. Det er muligt at udskifte havregrynene med mel, men den anden vej er lidt mere tricky, i forhold til hævningen.

Selvom jeg ikke er Nutella fan, synes jeg de her var rigtig gode, tror især det var havregrynene der gjorte dét for mig, at det ikke blev for sødt. Havregryn giver en let nøddeagtig smag, så den stadig har en Nutella smag, der bare er mindre sukkersød.

– Vidste du at Ferrero (Firmaet der producere Nutella) er aftager af 25 % af verdens hasselnødsproduktion?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay køb: Facial cleansing brush