12 ting du kan bruge babypudder til – Beauty Edtion

Zenz mineral foundation Sweet Victoria (23)

zenzmineralfoundationnumber23_zps827bf8a9Bapoon.dk, er en online frisørportal hvor du kan finde ledige tider ved en frisør nær dig, lige nu får du en gratis gave, ved at booke en behandling gennem Bapoon.dk som er 10 stk The O hårelastikker – det er gratis at booke. Jeg har blandt andet fået tilsendt denne mineral foundation til test, da bapoon arbejder tæt sammen med både frisører og producenter. Blandt andet Zenz Organic, som er en dansk bæredygtig frisørkæde, der har udviklet nogle lækre mineral makeup produkter under navnet Zenz mineral.

zenzmineralfoundation_zps2f2486d9Jeg bruger mineral foundation til hverdag, og synes også der kan være rigtig stor forskel på dem. Zenz mineral foundation har en let til medium dækevne og smelter nemt ind i huden. Den er meget lysreflekterende, hvilket skyldes denne foundations hovedbestanddel er Mica, som giver en lækker glød til huden. Zenz Mineral foundation har et meget typisk mineralmakeup emballage, hvor der er der er høje kanter. Dette er jeg ikke så stor fan af, da det hurtig kan blive meget grisset, med mineralmakeup der sidder i toppen. Det kan nemt grisse når jeg så hælder en smule over i låget. Det lille låg, gør det svært at arbejde produktet ind i børsten. Dette hører dog til normalen indenfor de mange mineralmakeup mærker. Ligesom med andre mineral foundations, er Zenz mineral foundation nem og hurtig at påføre, så de fleste kan være med, og selvom jeg har fået en lidt forkert farve, kan jeg stadig få til at se naturlig ud, efter den har haft tid til at sætte sig med varmen fra huden.

Zenz mineral foundation er også en mineral foundation uden bismuth oxykloride, som nogle har haft problemer med, hvor de har følt de efter noget tid har oplevet uren hud, irritation m.v. så hvis du af den ene eller anden grund vil undgå bismuth oxyklorid, er der her en god mulighed.

Hvor kan den købes:
Zenz mineral makeup kan købes på Zenz Shop og ved flere frisører, og koster 275 kr.

Ingredienser:
Mica (CI77019), Titanium Dioxide (CI77891), Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499), Ultramarines (CI77007).

*Dette indlæg er lavet i samarbejde med Bapoon.dk*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

12 ting du kan bruge babypudder til – Beauty Edtion