eBay fund #31

iHerb Haul

iherbhaul_zpsc198e50fDette køb var slet slet ikke planlagt! Jeg skulle bare kigge efter en pris til en veninde, men så så jeg tilbud!
Jeg havde samtidig opsamlet rabat, så jeg kun kom af med en slik.

Sibu Beauty, Sea Buckthorn Cleansing Face and Body Bar
En sæbe med havtorn til krop OG ansigt, og har lige nu en besparelse på hele 79 %! har fået fine anmeldelser på iHerb hvor der både bliver skrevet om den har hjulpet på akne, tør hud og endda ar (sidstnævnte er jeg dog usikker på virkningen af), men for bare $1,49 er den værd at prøve.

Aubrey Organics, GPB Balancing Protein Conditioner
Aubrey Organics, GPB Balancing Protein Shampoo
Det var blandt andet tilbudene fra Aubrey Organics til $1,00 stykket, der fik mig til at shoppe med den virituelle indkøbskurv. Normalprisen er $5,99 så der er en besparelse på 83%! Jeg har set blandende anmeldelser, men min frisør har anbefalet at jeg skulle prøve en protein conditioner til min hvirvl i panden (ret upraktisk med pandehår) og da hår og hovedbunde er forskellige, vil jeg gerne give denne sulfatfri shampoo og conditioner et forsøg.

Aubrey Organics, Rosa Mosqueta Conditioner
Aubrey Organics, Rosa Mosqueta Shampoo
Disse dukkede også op med $1,00 tilbud, men er desværre ikke på tilbud mere. Ret synd, da de har fået noget bedre anmeldelser end GPB Balancing Protein Shampooen og Conditioner. Mit første indtryk er bare at den dufter sååååå gooooodt. Jeg får lyst til at spise den! glæder mig til at tage den i brug.

Real Techniques by Samantha Chapman, Your Finish/Perfected, Blush Brush
Makeup børste der i lang tid har stået på min ønskeseddel. Jeg er såååå glad for den endelig er min og jeg skal prøve den senere i dag. kun $9,00! Det er en lidt all around børste der kan bruges til bronzer, conture, blush og pudder.

Walden Farms, Chocolate Dip
Jeg er på 5:2 diæten, hvor jeg to dage om ugen spiser mellem 0-500 kcal på over 36 timer (mere om dét en anden dag). Nogle gange er det ret hårdt. Da jeg så så Walden Farms Chocolate Dip på iHerb til halvdelen af prisen på bodystore.dk, måtte jeg prøve. Den indeholder umiddelbart ikke noget ‘fy’, men tror næppe den heller smager godt. Men hey, der er 0 kcal i, så jeg kan spise chokolade dip til mine jordbær. Om Walden Farms så smager godt eller ej, skal jeg helt sikkert prøve flere af deres produkter en anden gang – de var udsolgt da jeg bestilte. Min søster siger at nogle af deres karamelprodukter er lækre i bagning, så det må jeg prøve!

$5 – 10 rabatkode til iHerb:
Er du førstegangskøber på iHerb.com, kan du indtaste koden MJS632 og få $10 rabat på ordre over $40 og $5 på ordre under $40 – dette giver mig 4 % af ordres værdi. Dette har ingen betydning for dig, men er noget iHerb betaler. Bagefter kan du selv få en kode du kan give til venner og familie, hvor du ligeledes optjener 4 %, som du kan bruge på iHerb.com. BONUS: De $5-10 gælder ikke med i toldregnskabet, så du kan shoppe for 80 kr + denne rabat 🙂

3 kommentarer

 • frederikke

  Lækkert Haul.

  jeg har længe tæt på at købe fra iherb, men kan ikke finde ud af om de 80 kr man må shoppe for uden at få told er med eller uden fragt?.

  Altså om jeg godt kan shoppe for 80 kr og så plus fragten siden af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er uden fragt. Hvis du f.eks. bruger koden MJS632 og får $5-10 rabat, gælder disse heller ikke med, da det er det du ender med at betale i sidste ende PLUS porto, og ikke ordrens ‘sande værdi’. 🙂
   Det er derfor det også er godt at gemme ens faktura indtil man har fået varene sikkert hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæd dig til at prøve Blush Brushen. Det er uden tvivl min yndlings 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #31