0 kalorier - Walden Farms Chocolate dip

Goodibox juni ’14

goodieboxjuni2014indholdfestivalchick_zps4b9240c1Så komme juni månedens Goodiebox også! Månedens tema er festival chick, hvor man skal være lidt sommer lækker, men det skal gøres ’praktisk og anvendeligt’ – som Goodiebox selv siger det.

Indholdet i denne måneds Goodiebox:
Nivea Respberry Lip Butter, kan købes i supermarkeder, Matas m.fl. til 29,95kr
So Susan Concealer Quad, kan købes på So Susan for 158kr
Ink By Dennis Knudsen Eye Shadow Primer, kan købes i bl.a. Matas til 130 kr Mesauda Milano Shine Flex Graffiti Top Coat, Goodibox’s estimeret pris er 49 kr
Lee Stafford original Dry Shampoo, kan købes i bl.a. Matas til 39kr for 50 ml / 99kr for 150 ml
Depend Nail Polish Remover Pads, kan købes i bl.a. Matas for 25 kr
Jorgobé Refreshing Scrub Mask, kan købes i bl.a. Matas for 198 kr for 100 ml (mangler!)

Flere af produkterne er geniale til en festival, tørshampoo, neglelakfjerneren, primeren (hvis man bruger øjenskygge) og til dels også So Susan Concealer Quad. Det er fedt at der er en corrector palette med, men den har desværre fået rigtig dårlige anmelder så internettet, mit eget førstehåndsindtryk er heller ikke godt, men håber andre derude får megen glæde af deres. En ting jeg ikke forstår i et festivalkit er Nivea Respberry Lip Butter, da det er uhygiejnisk at bruge klør fem til påføring, men er nok endnu værre under en festival. Men ikke desto mindre har jeg den i forvejen, og jeg elsker den! Ville dog aldrig tage den med på festival – ad!

Noget Goodiebox skal have ros for er deres estimeret priser begynder at være mere realistisk – trods alt kun 20 kr fra So Susan. Kan ikke finde Mesauda Milano til salg på internettet, men 49 kr lyder mere rimeligt end tidligere estimeret priser Goodiebox har fundet på. Endnu mere ros for deres angivelse af fullsize priser ved to størrelser som der er ved tørshampooen.

Alt i alt er det en lækker box hvor næsten alt vil blive brugt og en af de bedre, trods at jeg mangler det ene produkt, som jeg kan se er en engangs scrub mask fra Jorgobé.

Hvis du er interesseret i at modtage Goodiebox hver måned til 139kr, kan du tilmelde dig her.
Samtidig et tip: Jeg sælger lige nu 300 goodiepoints (hvilket udløser en gratis boks) for bare 70kr du kan se på min salgsside, Smuk-Blog Store.

*affiliatelinks*

 

1 kommentar

  • Synes det er en super fin box, modtog min i går!

    Men til en anden god gang – måske kan man nøjes med at tage et billede af boxen til en start og et billede af indholdet længere nede af siden?

    Der er jo mange, der ikke har modtaget deres endnu. Og havde jeg været én af dem og set dig afsløre indholdet på bloggen blot to dage efter udsendelsen, ville du miste mig som følger på et splitsekundt, selvom jeg elsker din blog.

    Det er bare en tanke og det er absolut dig, der bestemmer hvordan du gør på din blog, så se det endeligt ikke som en negativ kommentar men som et venligt råd (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

0 kalorier - Walden Farms Chocolate dip