eBay 15 Color Concealer (Corrector) Palette

Disney Maleficent

Åååååh, var lige på lidt spontan biografdate med min kæreste (og man kan sagtens date nå man er kærester) og så Maleficent. En film jeg har ventet på i mere end to år, men gik lidt fra den igen, da jeg var bange for om den ville være dårlig. Jeg var heller ikke glad for Angelina Jolie i rollen som Maleficent.  Ikke destro mindre gør hun et fantastisk arbejde i rollen som Maleficent, historien der ikke er blevet fortalt.

Selvom det ikke er den originale Tonorose historie (som er meget makaber), er dette en rigtig smuk historie, der både rummer det dårlige og gode i en person – og selvfølgelig ægte kærlighed (med et lille tvist).

Jeg er helt vild med musikken, specialefekterne og historien omkring Maleficent, som giver et rigtig godt bud på en baggrundshistorie for Disneys egen udgave af Tonorrose historien og hvordan kærighed kan opleves meget forskelligt (vidst nemmest at sige uden at afsløre for meget). En rigtig fed ting, som Disney-fanen i mig er specielt vild med, at de har overført nogle af deres scener fra tegnefilmsudgaven og gengivet den i spillefilmen.

Det er sjældent jeg efterhånden ønsker mig, eller køber dvd’er, men Maleficent er røget direkte på ønskesedlen, og samtidig en stor anbefaling værdig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay 15 Color Concealer (Corrector) Palette