Goodibox juni '14

12 ting du kan bruge babypudder til – Beauty Edtion

Som skrevet tidligere, vil jeg komme med en liste over hvad babypudder OGSÅ kan bruges til. Babypudder er stadig et nyt produkt for mig (hvorfor mon?), så der er sikkert mange uopdagede guldkorn jeg ikke har prøvet endnu.

LÆS OGSÅ | 17 ting du kan bruge vaseline til

12 ting du OGSÅ kan bruge babypudder til

 1. Tørshampoo. Pust lidt babypudder i hårrødderne, lad det sidde lidt og børst det ud igen.
 2. Kropspudder. Børst babypudderet på kroppen og fødderne for at absorbere svedet og holde kroppen tør og let kølende. BONUS: Hjælper også på fedtet hud efter solcreme!
 3. Pudder. Har du fedtet hud, kan babypudderet få din makeup til at holde længere ved at opsuge det overskydende olie fra huden.
 4. For fyldigere vipper. Brug babypudder mellem lagene af mascara.
 5. Fri for sand. Børst noget ud over din krop og fødder, for nemt at børste sand af huden.
 6. Mod vabler/slidmærker. Put pudderet på der hvor du har tildens til vabler eller slidmærker, f.eks. fra et træningsur, bukselinning, mellem lårene, akillessenen osv.
 7. Lugtende sko. Måske ikke så beauty, men stadig vigtig for ens fremtræden. Put babypudder i lugtende sko og efterlad dem et døgns tid (minimum en nat) og børst det af. Kan kræve to behandlinger for meget slemme (trænings)sko.
 8. Voksning. Ved voksning af ben m.v. kan et tyndt lag babypudder hjælpe på at voksen sætter sig mindre fast i huden og gør det mindre smertefulgt.
 9. Anti-klumpende øjenskygge. Stryg et tyndt lag babypudder over dine øjenlåg inden du lægger øjenskygge.
 10. Langtidsholdbar læbestift. påfør læbestift som normalt, bagefter tag et lommetørklæde over læberne og børst en smule babypudder henover med en pudderbørste.
 11. Tørbarbering
 12. Hårpudder. gør håret mat at se på, ved at børste en lille smule i håret med en stor børste.

3 kommentarer

 • […] er latterlig billig jo! 4. Johnsons baby pudder 15 ,- Min søde veninde, har skrevet et indlæg på sin blog, om alle de fantastiske måder man kan bruge baby pudder, efter jeg læste det måtte jeg have […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Dencker

  Du bør overveje at se dokumentaren skønheden er giftig der er på TV2 lige nu.
  Præcis Johnson og Johnson babypowder er kendt som kræftfremkaldende. Der er noget med minerne indeholder asbest, men selv i babypudder som ikke indeholder asbest er der problemer i at delelementerne i talkum er kræftfremkaldende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodibox juni '14