iHerb Haul

0 kalorier – Walden Farms Chocolate dip

waldenfarmschocolatedipanmeldelse_zps026dda09Walden Farms Chocolate Dip er ikke en ny erstatter til mine chokoladeflip, men en ok’ erstatning til mine fastedage, hvor selv få kalorier tæller. Hvis du leder efter en lækker chokoladebisken, vil du nok blive slemt skuffet.

Mit første smagsindtryk af Walden Farms Chocolate Dip var den smagte virkelig yummi. Sådan helt; Hvorfor har jeg aldrig prøvet det her noget før?! – For efterfølgende blive overdøvet af en meget syntetisk eftersmag, der ikke falder i min smag… Her er dosering nøgleordet, da jordbæret på billedet, har fået alt alt for meget, hvor den syntetiske eftersmag bare sætter sig, og mit ansigt blev forvandlet til en grim grimasse, og tænkte at alle de fitnessbloggere der har rost denne, måtte have fået en seriøs betaling for!

Selvfølgelig havde jeg ikke forventet andet end en syntetisk smag fra et produkt der indeholder 0 kcal. Og Walden Farms Chocolate Dip kan også sagtens spises og fungere godt til mine jordbær, så længe jeg har dosering skrevet med neonbogstaver på nethinden. Faktisk, smager den ganske ok’, taget i betragtning af den ingen kalorier indeholder. Jeg håber også jeg med tiden vender mig til eftersmagen, så jeg kan nyde denne chokolade-look-alike erstatning uden at få et jordbær galt i halsen af en pludselig kvalmende eftersmag, og et håb om det også gælder andre Walden Farms eftersmage.

Walden Farms anbefaler chokolade dippen til frisk frugt, is og til smoothie, men tænk også lige på mulighederne som yoghurt, skyr og kage! Specielt kage og smoothie tror jeg kan dække eftersmagen og blive ret lækker. Må prøves en dag hvor jeg ikke faster.

Jeg kan sikkert godt finde på at købe produktet igen, og helt sikkert også prøve andre Walden Farms produkter i nærmeste fremtid. Jeg tror de er rigtig drøje i brug, da det ikke er et produkt jeg kunne crave i, med dén eftersmag.

Ingrediener:
purified water, defatted cocoa powder, natural flavor, cellulose gel, lactic acid, sucralose, salt, xantham gum, potassium sorbate (to preserve freshness).

Hvor kan den købes?
iHerb til 22,61 kr og på bodystore.dk til 39 kr

$5 – 10 rabatkode til iHerb
Er du førstegangskøber på iHerb.com, kan du indtaste koden MJS632 og få $10 rabat på ordre over $40 og $5 på ordre under $40 – dette giver mig 4 % af ordres værdi. Dette har ingen betydning for dig, men er noget iHerb betaler. Bagefter kan du selv få en kode du kan give til venner og familie, hvor du ligeledes optjener 4 %, som du kan bruge på iHerb.com. BONUS: De $5-10 gælder ikke med i toldregnskabet, så du kan shoppe for 80 kr + denne rabat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

iHerb Haul