Tomme produkter #8

Glow by Dr. Brandt ruby laser technology kit

glowbydrbrandt_zpse002a2e6Dr. Brandt dag og natcreme er en anmeldelse værdig, de kan enten bruges enkeltvis, men sammen giver de en glødbombe til huden! Min hud er blevet så smuk og strålende efter jeg har prøvet Dr. Brandt ruby laser technology kit.

Natcremen, Dr. Brandt Overnight Resurfacing Serum, består af blandt andet af retinol, der er et A-vitamin der fremmer cellefornyelsen og der blandt andet har effekt på akne, solskadet hud og rynker – ting som nedsætter hudens glød. Dagcremen, Dr. Brandt Ruby crystal retinol hydracrème, der indeholder rubin mikrokrystaller, giver straks en smuk udstråling til huden og en blødere, mere jævn teint. Med andre ord; natcremen fremmer hudens udstråling indefra imens dagcremen også hjælper udefra.

Dr. Brandt Overnight Resurfacing Serum (natcremen) indeholder 2 % retinol, hvilket betyder den ikke er til sart eller meget tør hud, da dette kan forværres. Hvis du oplever irritation ved produktet, anbefales det at behandlingen nedsættes til hver anden dag, indtil huden har vænnet sig til produktet. Dette kan også ske efter brug af peeling, hvor det anbefales helt at stoppe behandlingen i et par dage til en uge, alt efter hvor skrap en peeling der er brugt.

Her er indholdet af retinol i Dr. Brandt Ruby crystal retinol hydracrème ikke lige så stor, og kan bruges af flere. En vigtig detalje er at der i indlægssedlen står, at man skal være opmærksom på at det er ekstra vigtigt at huske SPF faktor, da retinol gør huden mere følsom overfor solen og derfor nemmere kan få solskader.

glowbydrbrandt2_zps2138d67dJeg er virkelig begejstret for cremen, men jeg er også vild med alle cremer i pumper, da pumper er mest hygiejniske. Her er Glow by Dr. Brandt jo inden undtagelse, men de her emballager ser også bare lækre ud i den sart pink og grå farve der står og pynter på mine kommoder med det meste af mit beautygrej.

Sættet jeg har, er et prøvesæt, jeg fik sidste år af Sephora, og kan derfor ikke købes (kan måske købes i Sephora.fr eller Sephora.com som jeg har set tidligere) men kan købes hver for sig i den danske Sephora til 535kr for 60 ml Dr. Brandt Ruby crystal retinol hydracrème og 695kr for Dr. Brandt Overnight Resurfacing Serum. Altså ikke en helt billig creme, men cremerne er gode og holder hvad de lover.

Dr. Brandt Overnight Resurfacing Serum ingredienser:
Water, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Isoamyl Laurate, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Shea Butter Esters, Triheptanoin, Tocopherol, Phenoxyethanol, Behenyl Alcohol, Methylpropanediol, Glyceryl Stearate Citrate, Polysorbate 20, Sodium Acrylates Copolymer, Retinol, Glyceryl Stearate, Simmonsia Chenesis (Jojoba) Oil, Xanthan Gum, Betaine, Polyglyceryl-3 Stearate, Citrus Nobilis Oil, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Caprylic /Capric Triglyceride, Lecithin, Glycine Soya Sterols, Hydrogenated Lecithin, Maslinic Acid, Phenylpropanol, Bht, Sodium Phytate, Dimethiconol, Hydrogenated Polyisobutene, Honey, Pectin, Phospholipids, Polyglyceryl-10 Stearate, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soya Oil.

Dr. Brandt Ruby crystal retinol hydracrème ingredienser:
Water, Caprylic /Capric Triglyceride, Butylene Glycol Dicaprylate Dicaprate, Triheptanoin, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Isoamyl Laurate, Ci77891, Shea Butter Esters, Cyclopentasiloxane, Sodium Acrylates Copolymer, Dimethiconol, Ruby Powder, Polyglyceryl-3 Stearate, Calcium Aluminum Borosilicate, Lecithin, Betaine, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Laurate, Synthetic Fluorphlogopite, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ci77491, Citrus Nobilis Oil, Titanium Dioxide, Sodium Benzoate, Polyglyceryl-3-Palmitate, Hydrogenated Polyisobutene, Maslinic Acid,Mica, Triethoxycaprylylsilane, Allantoin, Chlorphenesin, Dimethicone, Honey, Pectin, Phospholipids, Retinol, Polyglyceryl-10 Stearate, Sunflower Seed Oil, Glyceryl Caprylate, Alumina, Sodium Phytate, Glycine Soya Sterols, Phenylpropanol, Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Tomme produkter #8