Glow by Dr. Brandt ruby laser technology kit

Depend Gellack Neon

dependgellackneon_zpsf311578bFørst; Det er virkelig svært at fange farven på de Depends nye gellacker, som er skarpe neon. Så hvis du vil have det rigtige indtryk, må du nok ned i en større Matas, der kommer til at forhandle disse lakker. Jeg er normalt en meget umodig pige hvad angår lak, vil helst have dem i lyserød, rød og glimmer, men med disse lakker har jeg lyst til at gå amok. Samtidig skrammer det mig at gellackene jo holder op til 14 dage – tænk hvis jeg synes det er for voldsomt? Men vil helt sikkert lufte Pink Neon snart, der minder mig om Nails Inc. Notting Hill Gate (en farve der heller ikke er blevet fanget retfærdigt). Disse lakker er virkelig perfekte sommerlakker, som er perfekt efter Depends nyeste limitid edition lakker, som jeg synd er synd er udkommet i en forår/sommer sæson.

*Disse lakker er modtaget som gave, uden krav om indlæg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Glow by Dr. Brandt ruby laser technology kit