Vichy Normaderm Hyaluspot

At miste noget…

Har mistet en af mine yndlingsøreringe, mine rhodineret Adventure øreringe med hvide månesten i fra Needs Jewellery! Jeg er helt knust, da det er nogle jeg har fået af min kæreste, og går med næsten hver dag. I går (hvor jeg mistede den), havde vi 10 måneders dag (og kendt hinanden et år! fiskespa
, ud og spise og hjem forbi ham, før jeg opdagede at jeg manglede én… De kan jo være hvor som helst! Det er ikke mere end en måned siden at jeg troede min kat havde spist dem, men nu er den ene som sunket i jorden. Det føles underligt at vide at jeg mangler dem, mine øreflipper føles helt tunge (af sorg gætter jeg på), og mine øje kigger hele tiden søgen på jorden og i nat havde jeg endda mareridt over øreringen! Åh gud, jeg føler mig så materialistisk når jeg kan få så mange følelser for en genstand, men øreringene fungere nok som et symbol for mig. Jeg håber godt nok jeg finder den igen snart, mine øre – og den tilbageværende ørering, savner den.

Har I mistet noget hvor dens værdi pludselig gik op for jer?

1 kommentar

  • Åh, hvor jeg kender det. For en måned siden mistede jeg et ur og et armbånd. Begge fået i gave af min kæreste. Jeg har ledt og ledt, men de dukker ikke op. Jeg havde seriøst (kæreste)sorg de første par dage. Det gjorde ondt helt ind i hjertet.
    Men nu har jeg genkøbt begge tingene, og selvom det ikke er det samme, så har det lettet mit hjerte.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Vichy Normaderm Hyaluspot