3 forskellige krystal deodoranter uden aluminium

Sephora Rouge Infusion Lip Ink

Min nyeste makeup besættelse er Sephoras nye Rouge Infusion Lip Ink – du har måske allerede set min instabillede med farven Fuchsia. Den er en del af Sephoras nye forårskollektion, og som er værd at kaste et blik på!

Sephora Rouge Infusion Lip Ink er en blanding imellem en lip stain og en lip gloss. Den har en lip stains holdbarhed, men udtørre ikke læberne som de fleste lip stians godt kan gøre.

Jeg har rimelig mørke læber, som ofte ikke brug for særlig meget farve til hverdag, og så godt må spædes lidt op til fest, hvor Sephora Rouge Infusion Lip Ink er god til formålet, da farven kan bygges op fra et naturligt look til en intens farve. – og så dufter den af skønt af hindbær hvilket jeg ikke kan stå for.

Rouge Infusion Lip Ink findes i 14 forskellige farver, så det er muligt at finde en efter ens smag. Min egen favorit er den der hedder Strawberry som jeg bruger til hverdag.

Hvor kan den købes?

Sephora Rouge Infusion Lip Ink kan købes i Sephora i Illum eller Fields for 100kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

3 forskellige krystal deodoranter uden aluminium