10 facts om mig

Musthaves til badeværelset

Når jeg får besøg, får jeg nogle gange spørgsmålet, hvad det er jeg har ude på badeværelset, hvor jeg opdager de mener at det er de produkter jeg bruger til at hjælpe med at rense min hud. Derfor en lille oversigt over hvad jeg bruger..
Vatrondeller
Nok ikke noget nyt, noget som de fleste enten som i strimlevat, de små flade cirker, eller små vatbolde der leder tankerne tilbage på en tid med masser glamour og stjernestøv. Bruges til at fjerne ansigtsmakeup og påføring af skintonic.
Ansigtssvampe
Kan fås som komprimeret- eller naturlig natursvamp. Jeg bruger førstnævnte der ofte sælges som engangssvampe, men smider dem i vaskemaskinen ved 60 grader og kan derefter bruge dem i flere år. Jeg bruger dem til at nemt at fjerne ansigtsrens, peeling og ansigtsmasker. komprimeret svampe er også gode fordi de er let exfolierende. Har jeg ikke mine ansigtssvampe, hader jeg at rense min hud.
Syntetiske svampe
Disse syntetiske svampe (den på billedet, sælges ved the Body Shop til 25kr), bruger jeg hver gang jeg er i bad, når jeg sæber kroppen ind, udover at være mild eksfolierende så skummer den kropssæben op, så jeg spare masser af produkt. Du kan få nogle mindre i Søsterne Grene til 2,90 kr fra tid til anden. De kan også vaskes i vaskemaskinen, men holder ikke helt så godt, så de skal udskiftes fra tid til anden (ca. hver 3.-4. uge), men bliver dog ikke så hurtigt en bakteriebombe, som natursvampe.
Ansigtsbørster
Enten elektronisk eller manuel. Første billede er Clarisonic Skin Cleansing System, en luksus ansigtsbørste der kan købes ved Magasin, den anden er en helt almindelig manuel ansigtsbørste du kan købes i mange mærker med priser fra omkring 10-150kr. Jeg bruger i øjeblikket en manuel ansigtsbørste, imens jeg drømmer om en Clarisonic. Jeg bruger dem ovenpå min rensecreme i cirklende bevægelser til at massere, stimulere, exfoliere, og rense i dybten. Dette er et super produkt jeg synes alle bør have.
*affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

10 facts om mig