Husk de små sejre

Mine basis-drømme

Hverdag:
Ronald Dress – 359 kr (20 % udsalg)
Ballerinasko fra Aja – 229 kr
Håndtaske fra Benidorm – 449 kr
Bælte – 159kr
Formel:
Bardy Dress – 559 kr (20 % udsalg)
Pumps fra Siri Shoes – 271 kr (20 % udsalg)
Quiltet håndtaske fra Dijon – 379 kr
Linee Bracelet – 269 kr

Da jeg var teenager, gik jeg faktisk kun i miniskørt, og i flere år ejede jeg ikke ét par cowboy bukser. Nu har jeg stort set kun bukser, fordi jeg er noget af en frosenpind, selvom jeg stadig hader at have bukser på. Et af mine store ønsker for mig selv, er at gå mere i kjoler og nederdele igen, men har virkelig haft svært ved at finde min egen hverdagsstil, som passer til mig og mine behov (for slet ikke at snakke om økonomi). Men efter at have kigget på Bubblerooms store udvalg af tøj, som endda også er inddelt i kategorier, er det meget mere overskueligt. Hvis du f.eks. bliver student til sommer, er det også værd at kigge på deres studenterkjole kategori, jeg ville ønske jeg kendte Bubblerooms tøjkategorier, da jeg ledte efter min studenterkjole, ville gøre jagten så meget nemmere. Men

jeg har fundet et hverdagssæt og et mere business sæt som meget gerne måtte komme hjem til mig og hænge. Jeg har fundet sort tilbehør, da det altid er nemt at matche til så meget, og ved brune materialer (som jeg også elsker) er der ofte stor farvevariation i farverne, hvilket jeg ikke er fan af.

Hverdagssættet vil jeg bruge til en almindelig dag på universitetet, når der bliver varmere og det er tid til at vise sine stænger. Business-sættet er til brug på specielt messer og forretningsmøder – åh det lyder voksent, men jo en virkelighed for mig nu. Neddæmpet men stadig feminin og ungt.

*Indlægget er sponsoreret*

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Husk de små sejre