eBay fund #22

Husk de små sejre

Jeg har tidligere nævnt at jeg har virkelig dårligt knæ. Jeg har ikke fundet ud af hvorfor endnu, selvom jeg har været ved flere læger, og endda også en bandagist, da de meste jeg skulle have speciel indlæg i skoene – da jeg også går på ydersiden af foden. Her tænker mange nok, det er jo nok dér problemet er, men som både læger og bandagisten siger, går mine symptomer i modsatte retninger! Mit sidste håb er en fysioterapeut inden jeg må til en kirurg, men det koster mange penge, og jeg har en masse udgifter til firmaet der skal frafalde indenfor en hvis dato… og nu har jeg haft smerter så længe, at nogle måneder til eller fra ikke gør mig spor..

…..Men i går aftes har jeg klaret min første 15 min træning på crosstrainer, uden pause til knæet i 4 år, og jeg er så stolt! 15 min er nok ikke meget, men taget i betragtning af at jeg inden jul ikke kunne klare 5 min uden mine knæ gjorte ondt, er det en lille sejer! Målet er at kunne minimum 30 min i streg, så jeg kan komme tilbage til mit gamle træningsskema.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #22