Kims Rugkanter

Dagens negle

Jeg er så forelsket i Depend Gellack i farven G1010 (Pink Lady Glitter). Den er med i forårs/sommer kollektionen, efter at have været i en glitter kollektion som kun Matas med udvidet udvalg solgte, men nu bliver den tilgængelig i alle Matas der sælger Depend Gellack. Det er virkelig lækkert, for jer der har nogle små Matas.

I dag er det i øvrigt min fødselsdag, jeg bliver overraskende 24 år gammel, men ligner stadig en på…. 18-19år? Ser ikke særlig moden ud, men det må være mit ansigt. Jeg ønsker med mit 24 årige år, kommer til at se mere moden ud, inden jeg begynder at få rynker.. Haha!

1 kommentar

  • Tillykke med fødselsdagen!
    Super fin lak. Den er rigtig forårsagtig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Kims Rugkanter