Ebay fund #18

Læbebalsam og pomade test

Biocura MED
Med jojoba og babassuolie og højt indhold af E- og B5 vitamin og SPF20.
Har været min fortrukne læbebalsam i flere år, men er lidt svær at få fat i (da det er en parti vare). Den dufter af jojobaoil og fugter læberne godt, jeg synes den er en smule fedtet, men i betragtning af
hvor intensiv den er, er ikke et problem.
Pris: Ca. 19,95kr for 3 stk i Lidl og Aldi

Sierra Bees (Organic Vanilla Lip Balm)
En økologisk læbebalsam der dufter af meget af vanilje og med en base på jomfruolivenolie og bivoks og tilsat E-vitamin.
Er ikke særlig fedtet at påfører læberne, men jeg er ikke særlig stor fan af den kraftige vaniljeduft.
Den er dog et rigtig godt bud på en økologisk læbebalsam.
Pris: $1.95 (du kan få en gratis med på alle ordre) på iHerb.com.

The Body Shop 100 % Natural Lip Roll-on
Flydende læbebalsam baseret på ricinus og sojaolie. Min er med mynte, men fås også med 4 andre dufte/smage. Den virker afkølende på læberne pga. metalkuglen du påfører læbebalsamen med. Den skinner fint på læberne og fedter ikke, men jeg synes ikke den plejer mine læber nok – specielt ikke til prisen.
Pris: 75kr på The Body Shop.

Mentholatum Softlips
Indeholder vitamin A, C, E og B2 og har en SPF20.
Dufter let af vanilie, klister ikke og trænger hurtigt ind, samtidig er jeg vild med den lille emballage, så den er nem at have med på farten, selv i pungen.
Pris: 25,95kr i Matas og div. Dagligvarebutikker.

Ole Henriksen Fresh Lips
Indeholder salicylsyre, kakaosmør og blomstervoks og har en SPF15.
Den prikker lidt på læberne (pga. salicylsyre), og er meget glossy uden at fedte. Jeg bruger denne kun om dagen pga. prikken (jeg ville aldrig kunne sove med den på!), synes den fugter og plejer godt, men er også en smule pricy (145kr i Matas), hvis man ikke køber den på nettet.
Pris: £11.00 på Lookfantastic eller 145kr i Matas.

Oilily Lipbalm
En farvet lipbalm med duft af roser. Den er en smule fedtet, skinner let på læberne, men synes ikke den giver særlig meget pleje, derudover er lipbalmen meget blød, hvilket ikke er mig. Bruger den mest som lettere plejende makeup end som et læbepleje produkt. Oilily må gerne holde sig til bare at lave tasker.
Pris: 50kr

Lisbeth Dahl Lip Balm
Læbepomade på dåse med sød duft af roser, fugter let, men indeholder ikke nogle plejende vidundermidler, så den beskytter mest læberne. Jeg er ikke fan af at skulle røre læbepomaden med fingerne, så desværre får jeg den ikke brugt.
Pris: 39kr kan bl.a. købes på Læbepomade by Mie

Mentholatum Salve
Salven den kan bruges til næsten alt. Indeholder olier fra bl.a. menthol, eukalyptus og fyr.
Bruger den specielt i de perioder hvor jeg er snottet, da mentholatumen duften renser bihulerne, så to fluer med et smæk! Jeg er ikke fan af at skulle tage en finger i bøtten, men med Mentholatums fantastiske egenskaber, kan jeg godt se bort fra det.
Pris: 45,95kr i Matas og div. Dagligvarebutikker.

Mentholatum Lipbalm
Min nuværende fortrukne lipbalm med menthol og SPF 6.
En af de eneste lipbalm jeg virkelig synes gør noget for mine læber uden at jeg skal overpleje dem.
Føles frisk på læberne, klister næsten ikke, og dufter lækkert.
Pris: 19,95kr eller 29,95kr (2 stk) i Matas og div. Dagligvarebutikker

Vaseline Pink Bubbly
Limeted edition, som snart ser ud til at udgå. Indeholder drue ekstrakt fra samme druer der bliver brugt til champagne, og dufter skønt (lidt af fersken?) og har en let rosa nuance. Jeg synes ikke læbebalsamen er healende, men den giver et lille fugtboost og samtidig beskytter læberne. Jeg er vild med emballagen (trods jeg ikke er fan af at tage en finger i dåsen) og duften.
Pris: Pt. 10kr i Føtex og andre dagligvarebutikker.

Rosebud Strawberry Lip balm
En gammel kending som snart har udtjent sine dage ved mig. Den dufter af sødt jordbær og har en rosa nuance. Den indeholder mest bare mineralske olier, farve og duft (tilfælles med Vaseline og Liseth Dahl, og Oilily). Så den beskytter læberne, fugter let men så heller ikke så meget mere. Jeg synes den er dyr i forhold til indholdet.
Pris: 89kr i Matas

EOS læbepomade (samlet vurdering)
Økologisk læbebalsam uden mineralske olier og parabener. Den findes i mange forskellige dufte/smag, så det er nemt muligt at finde en favorit. Jeg elsker den søde runde emballage, men samtidig er den også grund til det mest negative; man ligner en idiot når man smører den på og heller ikke særlig praktisk at have med sig. Jeg er dog glad for at EOS er begyndt at lave ’almindelige’ udseendet læbepomader, så man får lækkerheden i en mere anvendelig emballge.
Pris: 79kr i Matas eller $3,79 på Vistacost.

*Affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ebay fund #18