eBay fund #16

DRs nytårkoncert med Disney i aften!

Åh hvor jeg glæder mig, mit indre Disney-barn danser af glæde over den oplevelse der venter mig i aften! Jeg skal simpelthen se DR’s nytårkoncert med Disney i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Biletterne var nogle min kæreste fik af mig i julegave. Han er ret gammeldags og kan rigtigt godt lide symfoni og klassisk musik… Jeg kan godt lide klassisk, men jeg er hooked på Disney, og da han ønskede sig oplevelser og tidligere snakkede om denne koncert, var det mit oplagte valg. Så i aften skal vi 5 venner afsted, og jeg håber (trods sneog kulde) det bliver en super aften.

Hvis du er studerende (eller mellem 16 – 26år), og gerne vil med. er der få ledige pladser tilbage. Når du er studerende og køber biletter på dagen, koster det 120kr inkl. gebyr. Det kan du læse mere om her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #16