eBay fund #15

10 facts om mig

Eftersom at jeg ændre mig og mit liv begynder at forandre sig, føler jeg at jeg vil tage skridtet videre, og blive mere personlig på bloggen.. Det er jo faktisk meget grænseoverskridende, specielt når jeg har blogget så lang tid, men ikke har kommet så meget ind på hvem er Malene? Nu har jeg jo mange dejlige følgere, og kan blive helt svimmel når jeg ser på besøgstælleren, og pludselig er min private side ikke så privat mere.

Jeg vil prøve én gang om måneden, at komme med 10 facts omkring mig, og så kan vi se hvornår jeg tør at lukke mere op for Malene – pigen bag bloggen..

Lad os starte med lidt basis:

 1. Den opmærksomme læser har nok bemærket det, men jeg er ordblind.
 2. Jeg studerer sociologi på Aalborg Universitet.
 3. Jeg har lige nu 4 huller i ørene.
 4. Mine følelser sidder uden på tøjet, og er elendig til at skjule hvordan jeg har det.
 5. Jeg har en kæreste; Hr. Fugl.
 6. Jeg bor på et kollegie i Aalborg, hvor min lejlighed er på små 33 m2 (hvor der oprindeligt skal bo to personer), men jeg elsker den!
 7. Jeg har for nyligt kunne sætte iværksætter på CV’et.
 8. Jeg er virkelig dårlig til at holde kontakt med folk over sociale medier, skype og mobil.
 9. Jeg blev opereret som 17 årig i begge fødder, pga. skader ved at gå i høje hæle.
 10. Jeg laver en fandens god lasagne.

5 kommentarer

 • Anonymous

  Sikke et dejligt indlæg! Det er virkelig rart at høre mere om "personen bag". Man kan godt nok ikke se at du er ordblind – har aldrig lagt mærke til nogle stavefejl på siden?

  Super god blog forresten! (Har aldrig kommenteret før, men er fast læser! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sikke et dejligt indlæg! Det er virkelig rart at høre mere om "personen bag". Man kan godt nok ikke se at du er ordblind – har aldrig lagt mærke til nogle stavefejl på siden?

  Super god blog forresten! (Har aldrig kommenteret før, men er fast læser! )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind mange gange tak. 🙂
  Der er rigtig mange stavefejl og grammatiske fejl rundt omkring på bloggen, men heldigvis snupper stavekontrol de fleste, og så har jeg en hær af venner og veninder der gerne lige prikker til mig, når de opdager en fejl, så det kan blive rettet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Malene,
  Jeg er nok ikke i målgruppe for denne blog, men har alligvel lige kigget fordi. Synes det er super fedt at du har sådan en stor blog og så samtidig ordblind. Jeg er selv ordblind, og har startet en blog om mit liv som ordblind, hvor jeg skriver om udforninger og hvad jeg lige kan finde på. Måske du har lyst til at kigge forbi og måske end skrive et gæstindlæg omkring dine udforing, måske om skridet der skal til at starte sådan en blog?
  /Jesper

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jesper og mange mange tak.
  Er virkelig positivt overrasket over din blog, og har allerede fundet flere ting jeg kan bruge. 🙂
  Kan være jeg kontakter dig snarest, da jeg gerne vil lave en tema uge, hvor jeg bl.a. skriver om ordblindhed og sætte fokus på det. Specielt som ordblind blogger – da vi hurtigt oplever hetch ved de mindste stavefejl.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #15