eBay fund #12

DIY: Jule ansigtsmaske

Appelsin indeholder Citric Acid som er en AHA-syre (også kendt som frugtsyre) som har en peelende effekt, og samtidige er Citric Acid især god til at fjerne pigmentpletter. Appelsin indeholder derudover en masse C-vitamin som er rene antioksidantbomber, samt opstammer huden. Glycerin virker blødgørende og fugtighedsbevarende, da de binder vandet i hudens overflade. Mandlerne sørger for en let peelende effekt på huden. Fløde indeholder Lactic Acid (AHA-syre) og masser af vitaminer og mineraler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

eBay fund #12