Ciate Mini Mani Month 2013 indhold

December favoritter

Det ville være løgn at sige at jeg har gjort meget ved mit udseende i december, hvor det meste af måneden har bestået af en nattøj uniform, bestående af et par gamle jiu-jitsu træningsbukser, en top og som prikken over i’et et par hyggesokker.. Men jeg har da fået nogle produkter jeg har været yderst glad for.

Nu når jeg har gået næsten en måned uden makeup, og nærmest har glemt hvordan man bruger det, har RefectoCil været en livsreder så jeg ikke føler mig helt nøgen. Både mine vipper og bryn er blevet farvet med RefectoCil, vipperne sorte (Pure Black 1) og mine bryn med en blanding af ½ Light Brown (3.1) og ¼ Graphite (1.1) og ¼ Natural Brown (3). Det ser så meget bedre ud og fremhæver mine øjne på de afslappende dage.

Jeg ved ikke hvordan jeg skulle komme igennem december dette år uden alle mine pakkekalendere fra både en veninde, mor og mormor, og ikke mindst min elskede Ciaté Mini Mani Month 2013, som du kunne se et indlæg med i forgårs. Det har været motiverende at stå op til en ny lak hver dag, når det ellers kun er eksamen der kaldte. Hvis det ikke er de samme lakker næste år, kunne jeg helt sikkert finde på at købe den igen, da jeg fandt den billigt på nettet, hvor det med indholdets værdi har været lidt af et røverkøb. Nu er jeg blevet en del lakker rigere (vi taler ikke om at min plan for 2013 var at komme ned på 50 lakker).

jeg har flere gange i perioder brugt tørbørstning med forskellige redskaber, men min ny opdagede yndlings er helt klart the Body Shop Round Body Brush. Den er nem og behagelig at bruge med et lækkert afrundet knob der sidder godt i hånden imens jeg arbejder hele kroppen igennem.. Jeg tror at denne gang har jeg fundet et værktøj der gør at jeg lettere kan holde ved denne sunde og gode vane.

Hvis jeg skal nævne en af duftene af jul jeg elsker, må det være tranebær. Og jeg er helt vild med the Body Shop Cranberry Joy Body, Room & Linnen Spritz, som ja kan bruges både til kropen, rummet og tøj, og sikkert kan fremkalde en forfærdelig duft- eller parfumeallergi, men jeg blev forelsket i The Body Shop Ccranberry serien, og hvorfor købe bodyscrub, når jeg har lé Edge og deres body butter med Cranberry duftede ikke så godt, så jeg overgav mig til denne lækre duft, som jeg så snart vil pakke ned sammen med mine juleting, og så blive en duft til specielle julede lejligheder, og vil sikkert holde de næste 10år, eller så længe duften ikke forandre sig. Det er faktisk en utrolig stor flaske til dens formål, får den jo aldrig brugt op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ciate Mini Mani Month 2013 indhold