Magasin beauty julekalender 2013

Silk’n BodyTan – Airbrush tanning til hjemmebrug.

*Kilde: Elgiganten*

Kender I det med at udskyde noget fordi det er besværligt og tidskrævende?
– Det gør jeg, og sådan havde jeg det med Silk’n Body Tan, som viste sig at være helt uden grund!
Når jeg har fået airbrush tanning et professionelt sted, husker jeg de efterfølgende timer som et rent helvede, sådan lidt klisteret og at skulle undgå kontakt med vand osv.

Jeg frygtede også bare hele rengøringen af badeværelset bagefter imens jeg skulle undgå kontakt med vandet (for jeg vil jo gerne have et godt resultat!). Samtidig kræver det en hånd, en minimal én, men den kræves, og det kræver så at en kæreste eller veninde har tid… Åh hvor virkede det hele dog besværligt!

Men som sagt var min bekymringer om dette Silk’n Body Tan helt uden grund, for det var så super nemt og ikke grisende, som jeg frygtede.

Silk’n BodyTan er et nyt airbrush selvbrunings kit til hjemmebrug, hvor tanning væsken ikke indeholder farve, men hovedingrediensen er dihydroxyacetone, som reagerer med hudens aminosyrer for at skabe en naturlig kulør i ca. 14 dage – og den giver virkelig en naturlig kulør. Jeg har for en gangs skyld en farve der ligner at jeg har været på ferie, og har ikke en skygge af orange (som jeg fik ved min sidste tur til spray tan!).

I Silk’n Body Tan sættet finder du airbrush pennen som er monteret til en kompressor, en adapter, to flasker tanning væske, en flaske til rengøring, betjeningsvejledninger, og en dvd med instruktioner. De to flasker med tanning væske er i ’medium tan’, men der er også mulighed for at købe ’deep tan’, hvis du er til det meget solbrændte look.

Til første selvbruning går der ca. en halv flaske, hvis du så ønsker huden en dybere tan kan du bruge næste halvdel 2-5 dage senere. For at vedligeholde sig solbrændte look bruger du 1/3 del af en flaske efter behov.

Jeg var meget nervøs for hvor svært det ville være, og nervøs er den rigtige betegnelse, for selvbruning er jo noget der kan ses i en længere periode. Jeg følte mig dog klædt godt på til opgaven efter at have læst betjeningsvejledningen og set DVD’en, som viste hvordan man skulle bruge airbrush pennen. Det viste sig også at være overraskede nemt og sjovt, og tog i alt kun 25-30 min med påførelsen. Jeg havde dog brug for hjælp til at blive sprøjtet på ryggen, som var en tjans min kæreste fik.

Jeg har ikke gjort det lige jævnt alle steder, men det er ikke noget der gør det store, og samtidig er jeg sikker på at næste gang bliver meget bedre, da jeg nu er opmærksom på mine problem områder.
Jeg synes at farven er meget rigtig fin, den ser utrolig naturlig ud til mig.

*Resultatet er ikke så tydeligt på nogle skærme, det afhænger af hældning  og farveindstillinger*

Og til sidst; hvad med alt det griseri spray tan kan lave? Det var intet problem. Det kunne ikke ses på badeværelset, og selvom jeg ikke havde hætte på (som man gerne har de professionelle steder), blev mit hår ikke snavset, selvom jeg ikke kunne undgå lidt i håret, når jeg påførte det i ansigtet.

Alt i alt er jeg super glad og overrasket over dette produkt, og synes det er virkelig nemt at bruge for at få en lækker kulør her i vinter halvåret, og nu kan jeg gå vinterens julefrokoster og fester i møde uden at være bleg.

Hvor kan det købes?
Silk’n Body Tan kan indtil videre kun købes i Elgiganten, og koster 1999kr og refills koster 299kr

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Magasin beauty julekalender 2013