Jeg elsker Ben and Jerrys... og McEnnedy!

Pink måned #10

Dagens negle er lavet med OPI Pink-ing Of You og OPI More Than A Glimmer, som er med i OPIs sætPink of Hearts som en del af deres Breast Cancer Awareness kampagne. More Than A Glimmer er ultra ‘nem’ at påføre, hvis man altså ønsker masser af glitter. Der er brugt ét strygende lag på – hvor man ofte skal ‘dappe’ glimmerlakker på, men ikke her… Jeg frygter allerede når den her skal af, må komme til at tage en krig!


Disse negle er lavet med fokus på Støt Brysterne. Brystkræft blev i 2011 konstateret ved 4.821 danske kvinder* og der er flere end 56.300 kvinder (2011) der lever med sygdommen tæt på. Desværre er der 1200 kvinder der dør hvert år af brystkræft. Heldigvis er der flere og flere der overlever denne sygdom, som følge af forskning.

Jeg har sammen med andre bloggere oprettet indsamlingen Støt brysterne – pink måned, hvor I kan donere penge til forskning i brystkræft. Ligeledes donere jeg overskuddet af salg fra Smuk-Blog Store til indsamlingen i oktober måned.

* stoetbrysterne.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Jeg elsker Ben and Jerrys... og McEnnedy!