Pink måned #11

6 kommentarer

 • Hej 🙂

  Ebay er jo en fantastisk ting har selv luret på det der nail wrap i ruller men har været lidt forbeholden, så jeg tænkte på om du kunne fortælle mig om det er meget besværligt at få tilpasset neglen, jeg mener det man bruger hvor det er negle formet i forvejen og klistret bagpå, der kan man jo rette det til rent form mæssigt med en neglefil, er det også tilfældet her? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ebay er bare awesome

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fede ting du har fundet. Jeg kan rigtig godt lide kjole og træhånden 😀

  – Knus fra Isabella
  http://www.isabellapernille.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her er et andet system, hvor du først maler din negl med almindelig neglelak (kan i hvert fald være en god ide, i tilfælde af at man kommer til at lave huller), derefter bruger man en speciel lim til det (som også er linket til i indlægget), for derefter at påføre et stykke neglefolie du gnupper/skraber på ovenpå neglen, så smitter farven fra folien af over på neglen. 🙂 Håber du forstod den hurtige gennemgang af det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jaaa! *____*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Træhånden synes jeg er lidt uhyggelig, men den koster jo kun en brøkdel af prisen på den fra HAY.
  Og kjoler er mega fine. =D Kan ikke bestemme mig for hvilken farve jeg vil have.. måske den sort/grønne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Pink måned #11