Dagens negle - pink måned 2013 #5

Dagens negle – pink måned 2013 #6

Disse negle er lavet med H&M; Pink Me Up og OPI Pink Yet Lavender. Rigtig girly med masser af glimmer!

Disse negle er lavet med fokus på Støt Brysterne. Brystkræft blev i 2011 konstateret ved 4.821 danske kvinder* og der er flere end 56.300 kvinder (2011) der lever med sygdommen tæt på. Desværre er der 1200 kvinder der dør hvert år af brystkræft. Heldigvis er der flere og flere der overlever denne sygdom, som følge af forskning.

Jeg har sammen med andre bloggere oprettet indsamlingen Støt brysterne – pink måned, hvor I kan donere penge til forskning i brystkræft. Ligeledes donere jeg overskuddet af salg fra Smuk-Blog Store til indsamlingen i oktober måned.

* stoetbrysterne.dk

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Dagens negle - pink måned 2013 #5