Dagens negle - pink måned 2013 #2

Bliss Glamour Gloves og high intensity hand cream

Hvor har jeg i lang tid ønsket at eje et par af Bliss Glamour Gloves, som jeg har hørt så meget fantastisk om, men endnu ikke selv har haft fornøjelsen af at eje. Det gør jeg nu, og mine forventninger har været store – større end ved de fleste andre produkter jeg har ønsket mig, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Bliss Glamour Gloves er nogle handsker med en fedtfri gel indeni som blødgør og plejer hænderne samt modvirker hyperpigmentering – perfekt til den sæson vi er på vej ind i. Man skulle nok tro at man med handskerne kan lave en masse i ventetiden på de 20 minutter man har dem på, men de er noget klodsede og selv dét at trykke på fjernbetjeningen kan blive en udfordring. Til gengæld er de perfekte til en lille pause i hverdagen hvor man skal lave absolut ingenting –end f.eks. at se serier i en travl hverdag.Handskerne kan udvide sig så de passer til forskellige størrelse hænder, hvilket er et must jeg ikke havde tænkt på før min kæreste skulle prøve dem. Et andet og meget vigtigt ting er at Bliss Glamour Gloves kan bruges op til 50 gange hvis man behandler dem ordenligt. Det gøres ved at vende vrangen ud på dem efter brug og tørre dem med en våd, hårdt opvredet kold klud, man kan yderligere pudre dem med en smule babypudder eller majsstivelse for at undgå lugt.

Jeg døjer normalt med meget tørre hænder, da jeg døjer med vandeksem, og da jeg lige nu har to(!) killinger som laver ballade, laver jeg ikke ret meget andet derhjemme end at gøre rent – hvilket tydeligt kan mærkes på mine plagede tørre hænder, så Bliss Glamour Gloves er som sendt fra himlen. Efter en tiltrængt pause med Glamour Gloves på, og mine hænder er ikke bare så gode som nye – men endnu bedre!

Hvor kan de købes?
Handskernekan købes på Lookfantastic for £39 (ca. 367 kr) eller i Sephora og Magasin for 529kr – lidt af en besparelse.
Håndcremen koster 79 kr (30 ml) og 199 kr (75 ml), og kan købes ved Sephora og Magasin.

Tip:
Hvis man vil bruge dem ekstra intensivt end de 20 minutter kan man sove med dem, eller kombinere dem med Bliss High Intensity Hand Cream – som er et indlæg for sig selv værdigt!

Ingredienser:
mineral oil (paraffinum liquidum), hydrogenated styrene/butadiene copolymer, hydrogenated styrene/isoprene copolymer, olea europaea (olive) fruit oil, canola oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, glycine soja (soybean) seed extract, ceramide 3, tocopheryl acetate, fragrance (parfum), BHT, benzyl benzoate, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal
Handsker: 100% Nylon
*Dette indlæg er sponsoreret – og kan indeholde affiliate links*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Dagens negle - pink måned 2013 #2