September drømme - mode udgave

Støt brysterne – pink måned

På tirsdag starter pink måned på bloggen, hvor jeg sammen med en række andre bloggere sætter fokus på støt brysterne, bl.a. med en fælles indsamling der hedder: Støt brysterne – pink måned.
Oktober vil stadig indeholde en række almindelige indlæg, men mit mål er at der kommer dagens negle hver dag hvor de skal have pinke toner i sig. Samtidig vil al overskud fra Smuk-Blog shoppen gå til Støt Brysterne indsamlingen.Vil du være sammen med et blogfællesskab om fokus på de skønne bryster?
Der er startet en indsamling på Støt brysterne – pink måned ,

hvor du som tilmeldt vil få din blog på listen sammen med de andre skønne bloggere.
Kravet til deltagelse er at du blogger mindst én gang om ugen i oktober med ’pink tema’,
 det kan være pink negle/makeup/tøj m.v. hvor der er en hyldest til brysterne og/eller fokus på støt brysterne kampanger.
I hvert indlæg linkes der så til indsamlingen.Kontakt mig hvis du vil være med til denne indsamling sammen med andre danske bloggere.

5 kommentarer

 • Hej Malene!
  Det er bare en super smuk ide, og jeg vil super gerne være med!! Det er helt klart en sag der skal støttes op om! 🙂
  Min mail er acsholmgaard@gmail.com – eller du kan bare svare mig her hvis det er! Tjekker din blog igen imorgen eftermiddag!

  Ps. Din blog er forresten mega god! Jeg ved godt jeg ikke er god til at skrive kommentarer overhovedet, men det er faktisk den eneste danske blog (udover mine BFF's) som jeg følger med i! Så rigtig mange klap på skulderen til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa!
  Jeg er blevet gjort opmærksom på din blog, og den gode sag du vil støtte! Jeg synes det er en super ide, og ville meget gerne tage den challenge op at lave en masse lyserøde looks i oktober! Det lyder super spændende, og som et rigtig fint initiativ. Min email er nekotamasii@gmail.com Du kan bare skrive til mig hvis du er interesseret. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for den søde kommentar! Jeg har tilføjet din blog til listen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Janne, hvor er det fedt, jeg har tilføjet dig på listen – det er cosmeticshock.com, ikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo det er så! Tusind tak skal du have! Lækkert at kunne prøve at være med i en blog collaboration. Super fedt! ^__^

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

September drømme - mode udgave