Depend Gellack efterår 2013

Parfumefri dag + vind et års forbrug af Neutral produkter

Vil lige fortælle om en konkurrence og et godt formål der kører på Facebook.
Støt Parfumefri Dag og vind et års forbrug af Neutral produkter (værdi 10.000kr), ved at oprette en zone hvor du ser en eller flere neutrale produkter, viser du din støtte til Parfumefri dag og Neutral donerer 5 kroner til Astma-Allergi Danmark til deres arbejde med forebyggelse af allergi.

Vil du støtte og samtidig chancen for at vide et års forbrug af Neutral produkter
Klik videre her.

Om Parfumefri Dag
Parfumefri Dag er et nyt landsdækkende initiativ, der skal sætte fokus på sund hud og forebyggelse af allergi. Vi ønsker at informere og oplyse om hvordan parfumefri produkter kan hjælpe hele familien til en sundere hverdag. Alt sammen med henblik på at standse antallet af danske allergikere, der dagligt øges med hastige skridt. Den parfumefri dag afholdes d. 21. september.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend Gellack efterår 2013