Goodiebox august '13

Sig hej til Findus!

Jeg har fået (nok nærmere købt!) en killing i dag fra Kattens Værn. Han hedder Findus og er er 14 uger gammel,
og allerede lidt af en spilopmager, selvom jeg har haft ham i under 4 timer.
Min egen kat forsvandt imens han blev passet ved mine forældre tilbage i sidste måned, og jeg har faktisk været så langt nede at 90 % af indlæggene i august var nogle jeg havde skrevet i forvejen, og derfor var planlagt.
Da jeg ikke tror jeg ser min Felix (min gamle/anden kat) igen, håber jeg at Findus kan få mit humør og produktivitet op igen..
For har brug for den lige nu… Fordi der er en anden ting…
Jeg er ved at åbne en webshop – som ikke har med makeup eller hudpleje at gøre – gisp!
Mere om den senere, når designet er på plads.

Jeg vil gerne anbefale jer at købe en kat fra et kattehjem, hvis du går og tænker på at anskaffe dig en kat. Jeg var inde og kigge på både killinger og voksne katte, og alle virkede super velbalancerede og kælne, og samtidig er langt billigere at købe en kat derfra, end hvis du får en gratis killing der først skal til dyrlægen, vaccineres osv. Jeg gav 1350kr for Findus, det var incl. sundhedstjek, ormekur, alle vacciner, øremærke og kastrering!

Andre der har mistet et kæledyr?

2 kommentarer

  • Min kæreste og jeg havde en kat, da vi først flyttede sammen i en lejlighed i Aalborg. Han duede ikke som indekat, og derfor besluttede vi, at han ville have det bedre hos mine forældre. Det havde han også i et par år, indtil han desværre blev kørt over 🙁
    Vi bor nu i en ny lejlighed og har hund. Jeg vil ikke have en indekat igen, og derfor glæder jeg mig til at flytte i hus, så jeg kan adoptere en masse internat-katte! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nogle katte duer bare ikke som indekatte, gjorte min gamle heller ikke, men heldigvis havde jeg også mulighed for at lade ham komme udenfor. Findus her har som jeg har forstået det aldrig været udenfor (og er endda flasket op), men planen er at han også skal være udekat engang.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox august '13