Sig hej til Findus!

Elizabeth Arden – for kun 1 kr

Alle de her herligheder har jeg fået til kun én krone på serviceklub.dk, hvor du kan få en velkomstpakke for bare én krone og et gratis abonnement i 14 dage til serviceklub.dk. Efter de 14 gratis dage, betaler du et større abonnements beløb, hvis du ikke er interesseret i dét, skal huske at melde ud igen indenfor de 14 dage.

Serviceklub.dk kører med forskellige velkomstpakker, de har bl.a. haft med både Maybelline og Clinique som velkomstpakker. Derfor er det en god idé at have tålmodighed, da det ser ud til at du ‘kun’ kan få en velkomstpakke hver halve år.

Min pakke indeholdte:
Elizabeth Arden Double Density Maximum Volume Mascara (Black)
Elizabeth Arden Color Intrigue Eyeshadow (Smoke 23)
Elizabeth Arden Exceptional Lipstick (Fiesta 30)
Elizabeth Arden Lip Definer (Wild Lily 09)
Elizabeth Arden Intervene Pause & Effect Moisture Cream SPF 15 (ca. 7 ml)
– og så til kun 1 krone!

8 kommentarer

 • Anonymous

  Hej, vælger man selv sin velkomstpakke? Jeg kan nemlig ikke se Elizabeth Ardens produkter til 1 kr. under deres velkomst pakker. Der er kun nogen clinique produkter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej, vælger man selv sin velkomstpakke? Jeg kan nemlig ikke se Elizabeth Ardens produkter til 1 kr. under deres velkomst pakker. Der er kun nogen clinique produkter..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kører nogle forskellige pakker, så kan godt være du ikke kan finde Elizabeth Arden lige nu. Måske kommer den igen, måske ikke, men så kommer der sikkert andre lækre pakker. Det gælder her om at have tålmodighed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej,
  Er der ingen 'hage' ved det? Det lyder jo næsten lidt for godt til at være sandt, at man bare skal huske at melde sig ud indenfor 14 dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår godt din skeptisk, var jeg også!
  Men så at flere fik deres sæt, så jeg valgte også at prøve, det handlr bare om at få sig meldt ud, for det er et rigtig dyrt medlemskab (som man ikke rigtigt får noget ud af, efter min mening). Så tror det er dér de tjener pengene, ellers er varene sikkert noget de har købt på outlets, så det heller ikke er for dyrt for dem. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Hej igen,

  Havde du nogle problemer med at melde dig ud igen? Jeg har læst lidt rundt på nettet og kan se, at der er nogle, der har haft problemer med at framelde sig abonnementet igen, har modtaget regninger, selvom de havde meldt sig ud mv. Men det kan jo også ske, at det er dem, der ytre sig, fremfor dem, der har en succesfuld oplevelse.

  Der er faktisk også et par ting, jeg godt kunne tænke mig at købe derinde fra – Har du erfaring med det?

  Fortsat god dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Overhovedet ikke. 🙂
  Jeg har dog gemt mailen med udmeldelse endnu, for at kunne bevise min udmeldelse (da jeg har hørt noget lignende), jeg tror måske også at nogle af dem der skriver problemer, bare har udmeldt sig for sent, og så måske fortryder de ikke gjorte det i tide? Men nu skal jeg ikke gøre mig klog på det, da det er rimelig kringlet bare at få gaven, da du skal vente på en velkomstmail hvor koden til gaven står i, hvorefter du skal ind og vælge den på siden igen.

  Men har ikke købt noget derinde fra, så der kan jeg ikke hjælpe dig, men tror ikke det giver problemer, da de jo er en fuld lovlig side. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sig hej til Findus!