Depend Gellack sommerkollektion 2013

Sephora Pro Tweezers

Jeg har haft et had-kærligheds forhold til min Sephora Pro Tweezers, men nu ser jeg ud til at være blevet bedre venner med den.

Sephora Pro Tweezers har først og fremmest et ubarmhjertigt lys, som afslører selv de mindste og lyseste hår. Dernæst har den en optrækkende anordning, så du ikke bevæger hånden, hvilket gør den faktisk mere smertefri, efter min mening.. Til gengæld kan det være svært at styre for en fummelfingret som mig, og derfor hvis du remmer noget hud og får fat i det gør det ondt – meget ondt! Derfor også haft mit had til den, men er som sagt blevet bedre venner med den efter noget øvelse.


Sephora Pro Tweezers er en speciel fornøjelse, men ikke desto mindre kan jeg ikke undvære den – og hvor har den dog været hele mit liv? Den er en af de ting du først opdager hvor meget du holder af, når du mangler den… og lige pt. er den væk i alt mit renoveringsrod i soveværelset….

….Det eneste den mangler er en mekanisme så den bipper når man fløjter efter den.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend Gellack sommerkollektion 2013