Dagens negle

Lidt om billige ansigtsbehandlinger og lækre strømper

Så går turen til København igen til bl.a. presseevent, shopping og hyggedag med kæresten.
Det er ikke så tit jeg gør det, nok fordi at jeg bor i Aalborg og det tager både lang tid (10 timer frem og tilbage i tog!) og koster mange penge.. Men nu har jeg ferie, og derfor tillade mig at tage en dag ud af kalenderen til at tage til storbyen – haha!

Lige nu prøver jeg at gøre klar til i morgen, med at bage 3-korns boller og sørger for at tøj og makeup er klar, da jeg allerede skal med et tog kl. 6.00 i morgen tidligt!

Det bliver ufattelig koldt, så har været forbi H&M; i dag efter nogle sokker, hvor jeg fandt nogle fine knæstrømper med uld, og nogle lækre angora-blandings strømper i de skønneste pigede pasteller. De sidstnævnte vil jeg bruge til kolde aftener og at sove med engang imellem – for jeg er en frossenpind med stort F, og jeg hader det.  – og kan afslører de allerede virker! Både knæstrømperne og sokkerne kostede 69,95kr hver.

Samtidig var jeg lige forbi style & welness collage Aalborg på deres kosmetiker afdeling til en mini ansigtsbehandling og makeup for 150kr, hvilket jeg varmt kan anbefale. Det er nemlig super billigt, og det er nogle dygtige elever der laver dem. De laver bl.a. fuld ansigtsbehandling (150kr), voks af hele ben (100kr!), kropsbehandling med indpakning (150kr) m.fl..
Men det gælder om at holde øje, da jeg fik at vide at nogle behandlinger bliv fuldt reserveret indenfor få timer. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om og reservere her, hvor du også finder reservationer for frisør.
Hvor jeg dog savner de gamle dage hvor jeg gik på style & welness collage!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Dagens negle