Depend spring 2013

Depend forår 2013 swatches

 Jeg har modtaget lidt smagsprøver fra Depends forårskollektion i regnbuens farver.
Det er en farverigt pust til det kedeligt vejr vi har fået igen, og jeg glæder mig til at min veninde kommer senere i dag, hvor vi skal hygge med neglelak – og jeg har allerede et par af de nye lakker, jeg gerne vil prøve.

Jeg er blevet virkelig overrasket over hvor smuk den gule er med en lille smule shimmer, og tror det er blevet min yndlingsfarve. Samtidig synes jeg de er så godt pigmenteret, at de kun behøves ét lag, hvilket jo bare er lækkert.

Depend opfordre selv at man bruger farverne til at lave farvet fransk manicure og tør at mixe de forskellige farver. Denne udfordring vil jeg tage op.

5 kommentarer

 • Den orange er helt vildt flot! 🙂

  http://ablondemess.blogpsot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er den gule og den grønne flot!

  Håber du tager et kig forbi min blog?;

  elskershopping.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver jeg dig helt ret i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kigger altid på dem der kommenteres blog, det er en del af blogetiketten 😉

  Men det er nemlig en super flot kollektion de har, og en af de bedste – efter min mening – de har lavet af deres alm. lakker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for kommentaren på min blog, ville da ikke gøre noget hvis du kunne gøre mig lidt klogere 🙂

  Hg uddannelsen jeg overvejer at tage er en helt ny måde at tage Hg på, det er inde på frisørskolen, hvor man ikke kun lærer om det at stå i butik osv, men også så man er klar til at kunne stå i en butik som f.eks matas, the body shop osv. Man lærer om makeup, farver, hvilke produkter der passer til folk. Præcis de ting jég gerne vil ha noget at gøre med, men ved så heller ikke hvor meget man lærer om det.

  Og ja, fik også at vide at det ville blive rigtig svært for mig at få praktikplads når jeg er så ung.. Men så fandt jeg jo så ud af at det meste går ud på wellness behandlinger.

  Og det jeg i det store hele gerne vil lave i fremtiden, skal være noget hvor jeg kan hjælpe og guide folk om deres hud/makeup.

  Håber ikke det lød for forvirrende 😀

  http://ablondemess.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend spring 2013