Matas pakkekalender og The Body Shop julekalender indhold - del 3

LuxBox første og sidste box

Luxe Box er/var af samme koncept som Goodiebox og MyBeautyBox, men har haft en del problemer siden deres melding om deres ankomst. Bl.a. en ’ukendt’ bruger under navnet Maria der spammede diverse blogs, forums m.m. med falsk reklame af Luxe Box til hacking af deres hjemmeside..
Derfor meldte Luxe Box også ud i mandags på deres facebook side, at dette blev den første og sidste box, da de har oplevet chikane på dem som personer, og valgte så at stoppe pga. helbredsmæssige grunde (mere kan læses på deres facebook)

Luxe Box koststede 199kr, og derfor den dyreste af sin slags på det danske marked. Boxen er stor, noget større end ved både Goodiebox og MyBeautyBox, samtidig er forsendelsens emballage god og solid. – Indholdet er bare lidt uheldigt. Da min Ole Henriksen Pick Me Up Tonic var åben, var der intet tilbage, men tilgengæld en våd (og velduftende) box, men indlægssedlen var ulæselig, så ved faktisk ikke noget om produkterne – men mere om det senere, hvor jeg anbefaler en blogger har haft øjnene åbne.
Boxen indeholdte;
Biosilk Silk Therapy
Johan Bulow lakrids smagsprøve
Korres Guava Showergel
John Masters Organic Citrus & Neoli Detangler (balsam)
Ole Henriksen Pick Me Up Face Tonic Bodynordic Lovely Summer Body Oil Lotion

Det mest uheldige ved Luxe Box er dog (efter min mening) at de lavede en masse special edition bokse til få kendte, for at man kunne få en smagsprøve på hvad indholdet er.. tag f.eks. at kigge på youblush, og så på denne rimelig kedelige box taget prisen i betragtning, har mange følt sig lidt snydt (jeg selv er også rimelig skuffet). Hvis du også kigger på Fat and Fab, kan du se hvad priserne på produkterne er, hvis du køber dem selv, og frk. Fab er ikke glad, og kan jeg faktisk godt forstå, efter jeg læste indlægget.

2 kommentarer

  • Tak for sådan at nævne mig *kram*

    Følte den box var sådan lidt "lad os købe en masse hos nicehair" og ikke så meget en beutybox hvor man har lavet aaftaler med firmaerne…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt. Du har jo været meget skarp med at se hvad boxen 'virkelig indeholdte' 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Matas pakkekalender og The Body Shop julekalender indhold - del 3