Goodiebox september

Depend GelLack Startkit

Hvorfor bruge penge på at få lagt en dyr shellac på en neglesalonen, når du kan lave det derhjemme for ca. 22kr og stadig med en holdbarhed på 2-3 uger? Det tiltaler vidst alle der lever på SU (se bl.a. undertegnet),
så jeg var begejstret da jeg hørte om Depend GelLack til hjemmebrug.

Nu har jeg prøvet dette startkit, og min begejstring er ikke faldet!
Startkittet koster 385kr, men taget i betragtning af en professionel shellac (i Aalborg) koster omkring 200-250kr, er disse penge hurtigt tjent ind igen. Derudover koster GelLack farverne 79kr og der er hele 24 farver at vælge imellem.

De 24 farver [kilde]

Depend GelLack er en langtidsholdbar neglelak der hærdes på kun 30sek, og derefter har du lækre, skinnende negle der ikke behøver ekstra tørretid, eller du behøver at være bange for stød, ridser m.m. – Det i sig selv er helt vildt lækkert. At jeg nu også har haft min lak på i knap en uge, og den ser stadig nylagt ud, trods rengøring og ukrudsfjerning på terrassen.

Nu kunne det godt lyde som om, at det er svært at påfører når der er så mange fordele, men egentligt ikke, Depend GelLack er nemmere at lægge end almindelig neglelak, og da den først tørre når der er blevet brugt den medfølgende LED-lampe, er det super nemt at rette, i tilfælde af at du har fået noget på huden.
Og ved min hurtige første påføring ca. 10min på begge hænder, og så var jeg klar til at gå ud af døren.
– Hvilket også gør den lækker at påføre imens du gør sig klar til at tage i byen.

På videoen som Depend har lavet, kan du se hvordan du påfører de lækre GelLacker.

Når du lægger det derhjemme, er det vigtigt at have redskaberne i nærheden, derudover vil vatpinde, vatrondeller og en alm. neglelakfjerner være god at have i nærheden, da farve der sidder på huden, skal fjernes inden du putter fingrene i LED-lys og farven så vil hærde i huden. Hvilket ikke er sundt, og kan give allergi. Men også det eneste jeg kan sige om dét.

LED-lampen kan yderligere vendes om, og så kan du nemt lægge Depend GelLack på dine tånegle også, som vil have en endnu længere holdbarhed end på hænderne.  Samtidig kan du også lave variation, ved at lave fransk manicure, bruge Depend GelLack nr. 047, som er en sølvgliter lak eller have en gennemsigtig lak for at styrke neglen med GelLack Bas og Topp.

Hvis du skulle løbe tør for Depend GelLack Startkit produkterne, skal du ikke være urolig for at skulle ud og købe i et helt nyt sæt, da alle produkterne også kan købes separat.

Depend GelLack i farven Nr.005 sammen med Benefit Perk Up Artist

Når du skal have det af igen, skal du bruge Depend GelLack Remover, eller du kan følge de ellers glimmeren tip fra emilysalomon.dkeller pudderdåsernes.

Er jeg vild? JA!
Depend GelLack rammer butikkerne fra oktober måned.
Og I vil helt sikkert se mere til Depends GelLacker på bloggen..

42 kommentarer

 • der er vist mit juleønske! Mine lakker holder 2 dage- og altid med hak fordi jeg er en klods- et utålmodigt klods haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan klart anbefale det. Det er super godt, selvom jeg synes det er lidt klaustrofobisk at have den samme lak på så lang tid. (men jeg er vidst mærkelig på dét punkt), men mine lakker plejer heller ikke holde så lang tid, men største problem er nok skader under tørretiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor kan man købe pakken? Har været i alle Matas butikker i Nordsjælland, men uden held 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan pakken købes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg ikke lige hvilke mataser der er i Nordsjælland (geografi er ikke min stærke side), men ved at på Sjælland er de pt. i Matas Rødovre – Esthetique i Frederiksberg Centret – Esthetique i Fields – Matas Hvidovrevej 322 – Matas i Albertslund.

  Ellers skal man kigge de selvstændige matasbutikker og kigge i dem.
  Her er en liste: http://www.herome.dk/forhandlere.html

  Og kan købes på nettet her: http://www.bubblebox.se/sv/artiklar/depend-gellack-startkit.html de sender til Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I waves estetique

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  I waves estetique

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er det muligt at lave noget sjovt ud af dem? Eller er det kun enkelt og helfarver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Er det muligt at lave noget sjovt ud af dem? Eller er det kun enkelt og helfarver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo op til én selv, de hærder jo først når de kommer under lyset, så du kan jo lave en masse, det er jo bare fantasien der sætter grænser. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej..
  Jeg har købte dette gellack-sæt fra depend, og har egentlig været utrolig glad for det, indtil jeg skulle have det af! Har brugt depend-remover, og gjort som der stod i vejledningen (endda 3 gange), men måtte til sidst bruge fil for at få det sidste væk.
  Har dette også været et problem for dig, hvis nej, hvordan har du så præcist gjort for at få det af?

  Mvh
  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej..
  Jeg har købte dette gellack-sæt fra depend, og har egentlig været utrolig glad for det, indtil jeg skulle have det af! Har brugt depend-remover, og gjort som der stod i vejledningen (endda 3 gange), men måtte til sidst bruge fil for at få det sidste væk.
  Har dette også været et problem for dig, hvis nej, hvordan har du så præcist gjort for at få det af?

  Mvh
  Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Nina.
  Jeg har ikke haft særlig svært ved at få det af selv, men det var ret svært ved min mor.
  En idé er at file lidt i overfladen af lakken med en sandpapirs neglefil, for at komme igennem det øverste lag, så det virker bedre.
  Har fået et råd fra en anden at bruge Depend neglelaksfjerner til kunstige negle http://www.dependcosmetic.dk/dk/Product.asp?PageNumber=159&Product;_Id=266 <– et billede.
  Så det i min lokale matas i lørdags, så tror det er til at få fat på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gellack kan købes i udvalgte Matas butikker samt i Matas Webshop – også startkittet: http://www.matas.dk/gellack

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes det lyder, som noget jeg gerne vil prøve, men bliver man ikke nødt til at købe nogle farver til, for er det ikke kun en gennemsigtig der følger med pakken?
  Og hvilke farver har i erfaringer med herinde? Vil gerne have en til fest (måske i rød) og hverdag (en som gør at neglen bare ser utrolig velplejet ud, ligesom Caroline Fleming's negle altid gør 🙂 ), men synes det er svært at se farverne på hjemmesiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes det lyder, som noget jeg gerne vil prøve, men bliver man ikke nødt til at købe nogle farver til, for er det ikke kun en gennemsigtig der følger med pakken?
  Og hvilke farver har i erfaringer med herinde? Vil gerne have en til fest (måske i rød) og hverdag (en som gør at neglen bare ser utrolig velplejet ud, ligesom Caroline Fleming's negle altid gør 🙂 ), men synes det er svært at se farverne på hjemmesiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan anbefales at tjekke dem nede i Matas butikken, hvor du kan se et neglehjul, da de godt kan snyde lidt i farverne – og samtidig være svære at have en fornemmelse af, nu hvor flaskerne er mørke. 🙂 Men jeg vil ikke anbefale dig en farve, da det er meget individuelt, hvad der ser velplejet ud, alt efter ens hudtone. Men dér er rosa nuancer altid et must.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan anbefales at tjekke dem nede i Matas butikken, hvor du kan se et neglehjul, da de godt kan snyde lidt i farverne – og samtidig være svære at have en fornemmelse af, nu hvor flaskerne er mørke. 🙂 Men jeg vil ikke anbefale dig en farve, da det er meget individuelt, hvad der ser velplejet ud, alt efter ens hudtone. Men dér er rosa nuancer altid et must.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Depend gel lak er super bare ikke når det skal af igen, jeg har brugt en halv lørdag med alverdens midler neglelak fjerner og depend egen decideret til deres gelenegle lak og acetone og jeg har stadig rester af gele på mine negle som nu er helt medtaget. For Guds skyld begynd aldrig på det.
  Jeg har før fået lavet shellack negle på en salon og det tog lige nøjagtig 10 min at opløse så var det af igen når jeg selv gjorde det, så gad vide hvad de har puttet i Depend lakkerne.

  Connie B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Depend gel lak er super bare ikke når det skal af igen, jeg har brugt en halv lørdag med alverdens midler neglelak fjerner og depend egen decideret til deres gelenegle lak og acetone og jeg har stadig rester af gele på mine negle som nu er helt medtaget. For Guds skyld begynd aldrig på det.
  Jeg har før fået lavet shellack negle på en salon og det tog lige nøjagtig 10 min at opløse så var det af igen når jeg selv gjorde det, så gad vide hvad de har puttet i Depend lakkerne.

  Connie B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er nogle der har haft problemer med det, jeg ved det kan være EKSTRA svært at få af, hvis man ikke har taget basecoat på eller for lidt. Men kender også til problemet at det er svært at få af engang imellem.

  tips:
  1. – hiv det af fra en af kanterne, det er faktisk rimelig nemt.
  2. Brug Depend neglefjerner til kunstige negle, som skulle være et VIDUNDER produkt til Depend GelLack. Kan købes i Matas – billede kan ses her: http://www.dependcosmetic.dk/dk/Product.asp?PageNumber=159&Product;_Id=266

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan man også bruge det på falske negle altså tippere??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kan man også bruge det på falske negle altså tippere??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan man godt. Jeg har i hvert fald brugt dem på nogle nail display, og har virker helt fint.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej, Har du også prøvet at bruge andre negle lakker end depend gellack, og bruge UV lampen? virker det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej, Har du også prøvet at bruge andre negle lakker end depend gellack, og bruge UV lampen? virker det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke brugt andre gel mærker endnu, selvom det er på min tjekliste, har hørt fra andre at det sagtens kan lade sig gøre, hvis det er gellakker der hærder ved UV-lamper med samme watt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad med hvis det er alm. neglelakke og bruger UV lampen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvad med hvis det er alm. neglelakke og bruger UV lampen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.smuk-blog.dk/2012/11/almindelig-lak-imellem-depend-gellack.html

  Her har jeg skrevet min erfaring, og der er to andre der har kommet med deres. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har mine egne flotte negle at folk tror det er kunstige negle, og jeg har overvejet at prøve Gellak bare for at prøve det da de blandt andet også kommer til at skinne mere end med normal neglelak. Ville det være en dum idé? Altså, ville det kunne gå hen og ødelægge mine negle? Jeg prøvede en gang at få kunstige negle på, gelé negle, og de ødelagde mine egne negle en smule, havde dog også store problemer med at få dem af igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har mine egne flotte negle at folk tror det er kunstige negle, og jeg har overvejet at prøve Gellak bare for at prøve det da de blandt andet også kommer til at skinne mere end med normal neglelak. Ville det være en dum idé? Altså, ville det kunne gå hen og ødelægge mine negle? Jeg prøvede en gang at få kunstige negle på, gelé negle, og de ødelagde mine egne negle en smule, havde dog også store problemer med at få dem af igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selve neglelakken i sig selv, skader ikke dine negle, men kan være en beskyttende hinde over dine negle – mine negle tager langt mindre skade af rengøring og madlavning når jeg bruger gellack, men det er når man tager det af, at jeg har oplevet skader på nogle af neglene, men de er slet ikke alvorlige, og kan afhjælpes med neglebåndsolie og neglebåndscreme i et par dage.
  Jeg ville ikke være bange for det, for jeg personligt synes der er flere fordele end ulemper – jeg er stor fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ved du hvor mange gange der er til i en bøtte gellac? Og jeg er også rigtig glad for det håber bare der kommer en lack i guld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ved du hvor mange gange der er til i en bøtte gellac? Og jeg er også rigtig glad for det håber bare der kommer en lack i guld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke rigtigt. Jeg har lige købte nye under og overlak, jeg har stadig mere tilbage i de gamle, og jeg bruger dem konstant – det er trods alt et år siden nu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Okay mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Min erfaring er at det er ret svært at få lakken af igen, så jeg er istedet begyndt at bruge CND Vinylux. Det holder så kun i 7 dage, men kan fjernes med almindelig neglelaksfjerner – dog bruger jeg selv den neglelaksfjerner som CND har lavet, da jeg ikke syntes den udtørrer mine negle. Lakken er ret dyr, men har fundet dem på tilbud inde på http://www.nicehands.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Depend GelLack Startkit | smuk-blog – en skønheds og …De 24 farver . Depend GelLack er en langtidsholdbar neglelak der hærdes på kun 30sek, og derefter har du lækre, skinnende negle der ikke behøver ekstra tørretid …besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Depend GelLack Startkit | smuk-blog – en skønheds og …De 24 farver . Depend GelLack er en langtidsholdbar neglelak der hærdes på kun 30sek, og derefter har du lækre, skinnende negle der ikke behøver ekstra tørretid …besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Goodiebox september