natbord tour

Benefit Perk Up Artist

Benefit Perk Up Artist, var jeg så heldig at få i Benefits goodiebag, til det presseevent jeg var til i august med bl.a. efterårets nyheder; som tiden dog flyver. Perk Up Artisk har mange delte meninger blandt Benefit fans, og derfor har den været ekstra spændende at prøve. Perk-up artist er en et lille korrektorer kit til at korrigere, dække og lysne dit ansigt og øjne, med den hippe Perk Up Artist der hjælper dig med at påfører med hjælp af den lille medfølgende instruktion papir.

Konsistens: Både correct, cover og brighten er i cremet og super nem at arbejde med.

 

Farve/dækevne: Farverne kan virke lidt ekstreme med pigmenterne, men de er lette af udtone til dit behov. Men betyder også at de ikke dækker helt så godt. Mange sammenligner correct med Benefit lemon aid, cover med Benefit erase paste og brighten med Benefit eye bright pencil, men man må endelig ikke tro at det er disse produkter der er i Benefit Perk Up Artist. Jeg synes rigtig godt om brighten, som får mine øjne til at se veludhvilet ud. Selvom jeg ikke er tilfreds med dækevnen for correct og cover, synes jeg det et perfekt som en opfrisker i løbet af dagen, hvorved emballagen også er perfekt at have med i tasken.

Emballage: Emballagen er en hvid plastikæske, som er en lille smule højere end et dankort og selvfølgelig bredere, men altså meget lille og nem at have med, den er ikke særlig eksklusiv i sig selv, og kan gode se lidt billig ud. Men vigtigt er også indeni.. Der en dobbeltsidet applikator i god kvalitet og spejl, samtidig med de individuelle indpakninger til de cremede korrekturer, hvilket modvirker udtørring af produkterne, hvilket er virkelig lækkert.

 

Hvor kan jeg købe den?  Du kan købe den i Sephora til 235kr, eller på Benefits hjemmeside.

Plusser
* Den er nem at have med i tasken.
* God til at friske op i løbet af dagen
* Emballagen er rigtig god

Minusser
* Den ikke dækker så godt, som jeg ville forvente.

Indgredienser: Caprylic/Capric Triglyceride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Phenyl Trimethicone, Silica, Dicalcium Phosphate, Polyethylene, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Octyldodecanol, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Disteardimonium Hectorite, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Talc, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, BHT. [+/-: CI19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 77007 (Ultramarines), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

3 kommentarer

 • Anonymous

  stod og kiggede på den i sephora den anden dag, men valgte så ikke at købe den. Det er jeg egentlig meget glad for, når du skriver den ikke dækker så godt. Så tak for en anmeldelse af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  stod og kiggede på den i sephora den anden dag, men valgte så ikke at købe den. Det er jeg egentlig meget glad for, når du skriver den ikke dækker så godt. Så tak for en anmeldelse af den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo netop også derfor man deler sine erfaringer med hinanden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

natbord tour