Essies vinterkollektionen 2012/2013 - Leading lady

Ole Henriksen Truth to go wipes

Renseservietter har jeg normalt aldrig rigtigt brugt, da det er sjældent du finder nogle der kan fjerne alt makeup, tørrer hurtigt ud i deres emballage og ofte er de meget dyre. Disse renseservietter har jeg også haft liggende i en evighed af samme grund, og ventet på en anledning til at bruge dem ’på farten’.

Men det er gjort nu, og er næsten igennem produktet.. og jeg er så positivt overrasket over Ole Henriksen truth to go wipes, at jeg har været ked af den kedelige (læs: dyre) pris her i Danmark.. Men det er der heldigvis råd for.

Disse truth to go wipes er for alle hudtyper, og tilmed også anti-aging, og selvom den er utrolig mild, uden parabener, eller problematiske parfumestoffer, er den effektiv som bare pokkers.
Måske fornemme den ene side er glat og den anden mere ru (dutterne)

Servietterne:  På den ene side er servietten lidt mere ru, som du også ser på nogle vatrondeller, og den anden side er helt fin og ensartet. Så jeg bruger den mere ru side til at fjerne foundation, og den fine side til de sarte omgivelser omkring øjnene. Én serviet er nok til fest makeup – og hvor fedt er det ikke?

Emballage: Et af de store problemer med renseservietter er deres emballage, hvor det kun er klister der lukker emballagen, som ofte er dårlig og ikke holder luft ude – og derfor udtørrer servietterne til ubrugelige, hvis du ikke bruger dem ofte og hurtigt. Men Ole Henriksen har været smarte, så deres større pakke med 30 servietter har en kliklukning, hvor deres lille pakke med 10 servietter har klister lukningen.

Makeupfjerning: Det er virkelig sjældent du finder nogle renseservietter der er gode til fjerne makeup, og med mascaraen They are Real! kan det være en udfordring, når min normale øjenmakeupfjerner ikke engang rækker.

Anti-age: Jeg tænkte mit (pæn måde at formulere censur på), da jeg læste anti-age, men det kan forklares, det er utrolig mild anti-age, så ingen behøves at bekymre sig om det er for skrappe sager for deres hud; det er bl.a. vitamin C som lysner huden og genopfrisker, mikro-alger der giver fugt, Opstrammer huden og fremmer kollagen-produktionen, Coenzyme Q10 (som går under navnet ubiquinone i ingredienslisten), og grøn te, som du kan læse mere om på bloggen.

Duft: Den dufter af citrus sammen med en sødlig duft jeg ikke umiddelbart an deffinere, men stammer helt sikkert fra en af de lækre olier der er i produktet.

Hvor kan jeg købe den?
Du kan købe den i alle butikker der fører Ole Henriksen, men det kan svare sig at købe den på nettet, hvor den er noget kun billigere. Du kan bl.a. se på denne side og sammenligne priser, eller købe den på beautybay, hvor den pt. Er billigst (og gratis fragt).

Plusser
* Fjerner alt makeup
* Ingen problematiske indholdsstoffer
* Let at have med i tasken
* Passer til alle hudtyper

Minusser
* Selvom det kan købes billigere på nettet, er det stadig et pricey produkt.

Ingrediensliste: 
Water, Glycerin, Coco Glucoside, Olea Europaea (Oile) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Gluconolactone & Sodium Benzonate, Dehydrated Acid, Citric Acid, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, (Chardonnay) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea), Punica Granatum Fruit Extract (Pomegranate Extract), Simmondsia Vhinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosemarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Squalane & Ubiquinone, Rosa Centifolia Flower Water, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Ascorbic Acid, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil & Copernicia Cerifera (Carnauba Wax), Algae Extract & Pullulan, Fragrance (Tangerine & Vanilla)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Essies vinterkollektionen 2012/2013 - Leading lady