DIY: Sensommer ansigtsmaske - til normal hud

Flere i et – skønhedsprodukter

Flere af ens produkter kan bruges til andet end bare dét du har købt det til.
Se f.eks. bare:
16 ting du kan bruge vaseline til eller Ting klar neglelak OGSÅ kan bruges tilKom selv med flere ideer.

Læbepomade
Er et multi produkt, den er meget indensiv i hudplejen pga. de sarte læber kræver ekstra pleje, men dette kan udnyttes. Brug det til neglebåndene, tørre albuer og knæ. Samtidig er det et genialt produkt til at holde ustyrlige bryn på plads, da vi er mange der altid har en læbepomade i tasken.

Hårbalsam
Tror jeg har skrevet om dette tip for 2 år siden eller sådan noget, men nu bliver tippet genoplivet igen; Brug det når du skal barbere ben, det er super lækkert og beskytter huden rigtig godt – min erfaring bedre – end de almindelige barberskum. I tilfælde af silikone i balsamen, vil jeg dog foreslå at man vasker benene bagefter med sæbe, for at undgå en evt. silikonehinde på benene.

Læbestift
Fungere som cremet blush, og det bedste ved det hele er, at hvis farven passer dine læber, passer den også dine kinder! Det kan lyde meget voldsomt for dem der ikke er vandt til en cremet blush, men den kan nemmere gøres mere naturlig at se på end en kompakt pudder blush.

Lys/hvid øjenskygge
Som ofte bruges som highlighter ved øjenbrynet, kan da sagtens bruges til resten af ansigtet også. Så det er bare at komme i gang.

Bodylotion
Udover at fugte kroppen, kan det overskydende du har i hænderne bruges til at fugte hårets spidser, samtidig er det en god måde at samle og skjule midlertidigt spaltede spidser.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

DIY: Sensommer ansigtsmaske - til normal hud