Problematiske parfumestoffer

Ducray Kelual DS shampoo


Produktinformation:
Ducray Kelual DS reducere, løsner og fjerner genstridige skæl og renser hårbunden i dybden. Den dæmper kløe og irritation.

Dette er nok ikke så meget en test, men mere en hyldest til denne egentlige dermatologiske skælshampoo der har hjulpet flere mennesker mod pludselig hårtab ved irriteret hårbund. Jeg har ikke selv prøvet dette produkt, men set hvordan det virkede på min kæreste, og derfor med hjælp fra ham, vil jeg prøve at beskrive dette produkt.

Denne lille og anonyme flaske virker dyr med sine 109,50kr for 100ml (det er 1095kr pr. liter) men ikke desto mindre er det et vidunderprodukt i særklasse. Ducray Kelual DS virker som det skal, med at fjerne skæl og i særdeleshed rense hovedbunden i dybden, så jeg allerede kunne se forskel på min kærestes irriteret hovedbund fra første gang den var taget i brug, og efter 2 ugers brug kunne vi tydeligt til at hans hårtab var på retur. Samtidig har det ikke den underlige og skarpe lugt de gængse skælshampooer har, men dufter dejlig neutral og frisk – men betyder også at den indeholder parfume. Når vi stadig har prisen et sted i baggrunden af hovedet, må jeg også forsvare den og sige at den er meget drøj i brug, og da vi snakkede med farmakonomen (siges det sådan?), sagde hun, at vi kunne spare lidt mere af shampooen og så bare nøjes med at brug den i hårbunden og så bruge en skånsom shampoo til resten af håret.

De fremtrædende stoffer i produktet er ciclopiroxolamine som bekæmper svamp, Zinc pyrithione som både bruges som konserveringsmiddel, men også bruges her til at bekæmpe svampe og Keluamidsom er med til at fjerne det tører og fedtet skæl.

Hvordan anvendes den så?
de 2 første uger vaskes håret med Ducray Kelual DS 3 gange om ugen, hvorefter det skal vedligeholdes med en vask én gang om ugen. Shampooen skal virke i håret i 3 minutter før den skylles ud. Der kan yderligere suppleres med andre Ducray produkter efter behov.

Hvor kan den så købes?
Den købes i håndkøb på apoteket til 109,50kr for 100ml, jeg har ikke rigtig haft held med at finde den bemærkelsesværdigt billigere på  internettet, men for at spare på denne ellers drøje

3 kommentarer

 • Anonymous

  Hejsa
  Til info så er Sodium Laureth Sulfate blot en sæbe og skumdanner, altså et "rengøringsmiddel". Det bruges i rigtig mage produker der skal skumme – sæbe shampo, tandpasta osv. Så tror desværre ikke det er Sodium Laureth Sulfate, der modvirker hårtabet…. Men godt at det virkede for din kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hejsa
  Til info så er Sodium Laureth Sulfate blot en sæbe og skumdanner, altså et "rengøringsmiddel". Det bruges i rigtig mage produker der skal skumme – sæbe shampo, tandpasta osv. Så tror desværre ikke det er Sodium Laureth Sulfate, der modvirker hårtabet…. Men godt at det virkede for din kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for information. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Problematiske parfumestoffer