Laugh with me Leelee

Hvilke produkter er bedst?

 


Er blevet spurgt flere gange nu hvilke produkter (mærke) der er bedst til hvilken hudtype.
Jeg vil sige at det ikke er så let at sige; nogle har gode erfaringer med et mærke, mens andre har dårlige erfaringer med samme mærke – selvom de har samme hudtype. – Og derfor kan du ikke rigtigt bruge min eller andres erfaringer for hvordan det virkede på deres hud.

Hvorfor?’ tænker du måske, jeg gik selv meget med de tanker og spurgte også mine lærer om hvorfor der ikke var ét mærke der bare fungerede til en bestemt hudtype. Det hele ligger i ens naturlige bakterier i huden og det naturlige fedtstof sammen med ens gener. Selvom man deler hudtype med nogle, kan der stadig være kæmpe forskelle imellem huderne, ting du ikke kan se med det blotte øje.

Derfor er det værd at prøve nogle forskellige produkter og se hvad der passer til din hudtype og temperament. F.eks. er nogle OBS på mineralske olier, andre er på parabener, nogle vil/vil ikke have naturlige duftstoffer i, nogle fortrækker et renseprodukt der skummer osv.

Hertil er det værd at prøve de fleste større mærkers begynder kit eller rejsekit, og se om det er noget der gør noget for din hud.

Lige nu er jeg i gang med Ole Henriksens begynderkit, og jeg er super glad for at jeg har fået denne, da jeg har gjort mig mange overvejelser om hvorvidt det er noget jeg vil forsætte med – pga. mit temperament. Synes det er en god og billig måde at få indsigt i en produktserie, i stedet for at købe nogle til tider dyre cremer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Laugh with me Leelee