Mine ønsker i maj

Sådan lægger du en god neglelak

Hihi, faldt over dette billede (pinterest tror jeg? kilde væk) og sikke minder det vækker i mig.
Dette er måden jeg lærte at lægge neglelak på skolen (f.eks. skulle lære vi nå en fuld rød manicure på 5min til eksamen), men sikke minder! Samtidig en virkelig nem forklaring på hvordan du lægger en flot manicure uden en masse neglelak udover det hele.

2 kommentarer

  • Jeg gør det altid modsat. Har lært fra en manikur dame at man skal begynde at male først enden på neglen, så male bagefter inderst til hvor neglen begynder at gro fra.Det vil sige:samme diagram bare modsat vej:)Det er fordi når man maler ruden først så mod spidsen, så tørre ud neglelakken hurtigt og man får nogle ujævne farvelægninger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har ikke hørt om denne metode, men kan man jo sagtens gøre, men er det ikke svært at skabe den pæne kant mod neglebåndene?

    Har dog aldrig oplevet ujævne farvelægninger medmindre neglelakken har haft brug for noget nail polish thinner. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine ønsker i maj