Hvorfor hudpleje til mænd?

Pukka Uplifting Toner

 

Pukka Uplifting Toner, 100ml – 179kr

Jeg blev overrasket da jeg så Pukka produkter i Goodiebox nummer 2 (Indlæg er ikke skrevet, da jeg modtog den over en uge for sent! %”!€# GLS!)  Men Pukka er åbenbart begyndt at lave hudpleje produkter. Der var nemlig en Pukka Uplifting Toner, og det har været speciel.

Pukka Uplifting Toner er en forfriskende toner, der dufter af appelsinblomst.  Den skulle få huden til at føles fin og klar, og skulle samtidig fugte lidt. Den skal kan bruges inden dagcreme eller som en opfrisker over makeuppen.  Pukka Uplifting Toner skulle passe til alle hudtyper.

Den indeholder rosenvand og appelsinblomst der stimulerer teinten og gør den klarere. Morgenfrue og gotu kola (sikke et navn!) der skulle klare og fugte.

Anvendelse: den sprayes direkte over ansigtet.

Duft: Den dufter super godt og meget vanedannende.

Emballage: Jeg er vild med glas emballagen, den giver et lidt mere eksklusivt look end hvis det havde været af plast.

Følelse: Synes den virker lidt for forfriskende, og forfriskende fornemmelse er en god tommelfingerregel om at et produkt er for skrapt for huden. Den indeholder også alkohol, så til folk hvis hudtilstand er dehydreret (og mange har denne hudtilstand) ville jeg fraråde den. Samtidig er den svær at undgå at få i øjenomgivelserne; og det svier!

Plusser
* Emballagen, er super lækker
* Dufte

Minusser
* Synes ikke den passer til alle hudtyper/tilstande

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvorfor hudpleje til mænd?