4 akryl makeup opbevaring til under 75kr

Hvorfor hudpleje til mænd?Du har måske tænkt på hvorfor der findes hudpleje for mænd, og ikke rigtigt noget hudpleje ’for kvinder’.
Det er ikke fordi at mænd kan bruge den slags hudpleje som kvinderne ellers har brugt, men eftersom de sidste par år har været mere og mere udbredt metroseksualitet, har det været mere acceptabelt at lave hudpleje for mænd; men hvorfor dog lave til dem?
Jeg tror at mange tænker; anderledes emballage; thats it! – og det var også det jeg tænkte for mange år siden da Matas ville åbne sin første afdeling til mændene, men jeg er blevet klogere med tiden og har også arbejdet med mandehuden i praktisk på kosmetiker skole; mænds hud er anderledes end kvinders.

Mænds hud er mere fedtet end kvinders, pga. skæget.. Hårsækkene kan producere helt op til dobbelt så meget talg. Talg er godt for huden, men for meget talg skaber nemt hudorme og andre former for urenheder.

Mænds hud er tykkere, og kan være helt oppe omkring 1/4 tykkere end kvinders. Dette lærte jeg (og min kæreste) på den grumme måde, da jeg skulle øve voks på hans ben. Pga. hudens tykkelse, er det mere smertefuldt for dem at blive vokset. – Men hvor mange mænd bliver vokset, medmindre det er på ryggen?

Mænds hud er fastere i længere tid end kvinders. Det skyldes at mænds bindevæv mere er på kryds og tværs, hvor kvinders er mere parallelt (hvilket er en fordel ved graviditet).

Mænds barbering stresser huden og blotter huden for den naturlige beskyttelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

4 akryl makeup opbevaring til under 75kr