Denne uge... Grøn te

Lidt om grøn te

Grøn te er det oprindelige te, og har været drukket i tusinde af år i asien.
Det blev drukket for helbredets skyld, og beskrives i Kina som medicin.
Man siger at der i de friske teblade er fire gange så meget C-vitamin i end der er i en citron eller appelsin, og er den plante i verden der er mest rig på B-vitamin. Denne plante er også rig på en masse antioxydanter.
Den er kendt som en lægeligt middel uden bivirkninger, og man bliver ved med at finde hold i utrolige undersøgelser, som at den lindre en masse sygdomme, forbyggende mod kræft og endda som noget nyt; er der også hold i at grøn te giver større vægttab – endda uden bivirkninger.
Grøn te har også, for at komme mere ind på bloggens emne, blevet brugt i hudplejen i asien i lige så lang tid, som de har drukket de grønne dråber, og da specielt Japan, er kendt for at se unge ud og nok dem hvor man ved mest om deres naturlige hudpleje, er det nok dem man skal se som et forbillede.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Denne uge... Grøn te