Bloggens Historie
Bloggen startede i juni 2010 under navnet Smuk-Blog, som et midlertidigt navn, der dog blev mere permanent, som tiden gik og læserne kom. Jeg havde gået på Style And Wellness Collage Aalborg som både kosmetiker og frisør i 2008 da krisen brød ud, og jeg valgte at læse på HTX imens jeg ventede på bedre tider. Det trak ud, og jeg savnede skønhedsfaget så meget, at flere veninder opfordrede mig til at blogge. Jeg tog aldrig bloggen helt vildt seriøst, som jeg fortryder i dag, men jeg forsatte min blogging på hyggebasis. I april 2014 valgte jeg at sige ja til at blive Premium  blog ved Bloggers Delight, for at prøve noget nyt, og da bloggen blev 5 år i 2015, skiftede bloggen navn til Skabsdiva i 2015. Det gjorte den, da jeg synes bloggen har ændret sig meget fra da jeg startede og da Skabsdiva siger meget mere om mig selv den dag i dag, og jeg ligeledes føler jeg kan dele mine andre divadrømme.

Bloggen er først og fremmest en skønhedsblog, som bliver krydret med livsstil når jeg finder det passende, eller har noget på hjertet.

Bloggeren
Bag tastaturet og kameraet sidder jeg; Malene. Jeg er i gang med en kandidat i sociologi på Aalborg Universitet, og bor i den skønneste mikro kollegielejlighed på små 32 m2, hvor det meste plads går til mit skønhedsmekka. Jeg elsker at have gang i projekter og arbejde og har svært ved at sidde stille (okay, jeg er også TV-serie-holic). Jeg er nok en ret utraditionel blogger, da jeg er ordblind og det vil du nok se løbende på bloggen, hvis min computer ikke har reddet en stavefejl, da det næsten er umuligt for mig selv at opdage dem. I stedet for at være ked af det, ser jeg det som bloggens charme, selvom det er vigtigt for mig at du kan læse hvad jeg skriver. Udover det, har jeg en anden usynlige handicap. Jeg er nemlig ansigtsblind, hvilket betyder at jeg har svært ved at genkende ansigter – selv af kærester, venner og familier.

Kontakt:
kontakt@skabsdiva.dk