Hej, jeg hedder Malene og tak fordi du er kommet forbi min blog!

Bloggen startede i juni 2010, som et sted at værne om min passion, efter at have stoppet min uddannelse som kosmetiker. Bloggen har udviklet sig meget siden dengang, og i 2015 skiftede den navn til Skabsdiva. Navnet i dag handler på mange måder om mig – jeg har flere sider. En klassisk diva med røde læber, perfekt eyeliner og lange vipper til et helt afslappet look. Det er vigtigt for mig, at bloggen ikke er for poleret, for perfekt, jeg vil være nede på jorden og ægte, hvilket læseren ikke skal være i tvivl om.

Bloggen er først og fremmest en skønhedsblog, som bliver krydret med livsstil når jeg finder det passende, eller har noget på hjertet.

Mere om Malene

Jeg bor i Aalborg, på det skønneste kollegium, i det fineste lille rækkehus, tæt på Aalborg Universitet, hvor jeg er i gang med en kandidat i sociologi. Jeg er lidt af en skønhedsnørd, og har i en del år samler på fagbøger om skønhed, specielt fra før 80’erne og nyere bøger med den nyeste forskning og viden om ingredienser.

Jeg er en lidt utraditionel blogger, da jeg er ordblind, og det er ikke noget jeg er flov over – selvom der kan komme fejl i indlæggene, når computeren ikke opdagerne dem. Jeg ser dog det lidt som en del af charmen. Udover det, har jeg en anden usynlige handicap. Jeg er nemlig ansigtsblind, hvilket betyder at jeg har svært ved at genkende ansigter – også af venner og familier.

Kontakt:
kontakt@skabsdiva.dk