Hej, jeg hedder Malene og tak fordi du er kommet forbi min blog!

Bloggen her startede tilbage i juni 2010, som et sted at værne om min passion, efter at have stoppet min uddannelse som kosmetiker. Bloggen har udviklet sig meget siden dengang, og undervejs skitftede navn til Skabsdiva.

Navnet i dag handler på mange måder om mig – jeg har flere sider. En klassisk diva med røde læber, perfekt eyeliner og lange vipper til et helt afslappet look, hvor jeg sidder med en messy knold, træningsbukser og strømper med figurer og mønstre på.

Det er vigtigt for mig, at bloggen ikke er for poleret eller for perfekt, jeg vil være nede på jorden og ægte, hvilket læseren ikke må være i tvivl om. Derfor kan du også være sikker på, at jeg du altid finder mine egne ord og meninger på bloggen, også ved sponsoreret indhol.

Bloggen er først og fremmest en skønhedsblog, som bliver krydret med livsstil når jeg finder det passende, eller har noget på hjertet.

Mere om Malene

Jeg er i dag sociolog og bor lidt nord for Aalborg, sammen med min kat Toulouse. Jeg er lidt af en skønhedsnørd, og har i en del år samlet på fagbøger om skønhed, specielt fra før 80’erne og nyere bøger med den nyeste forskning og viden om ingredienser.

Jeg er en lidt utraditionel blogger, da jeg er ordblind. Det er ikke noget jeg er flov over – selvom der kan komme fejl i indlæggene, når computeren ikke altid opfanger dem. Jeg ser dog det lidt som en del af den lige upolerede charmen. Udover det, har jeg en anden usynlige handicap, jeg er nemlig ansigtsblind, hvilket betyder at jeg har svært ved at genkende ansigter – også af venner og familier, hvilket kan skabe nogle ret, erhm, spændende situationer.

Kontakt:
kontakt@skabsdiva.dk